Huh? Lang Leve De Liefde-kijkers verbaasd over item dat Robbin meebrengt naar villa

Media door Jennifer

Bij Lang Leve De Liefde gaat het zeker niet per se om het vinden van liefde. Soms schiet cupido wel raak, maar meestal levert het populaire datingprogramma vooral heerlijke tv op. Zo maakt een meegebracht item van Robbin nogal wat los op social media. Wat is hij in hemelsnaam van plan?

Nadia en Robbin in Lang Leve De Liefde

Soms zijn twee deelnemers in Lang Leve De Liefde daadwerkelijk goed gematcht. Nou ja, dat lijkt op het eerste gezicht het geval bij de 37-jarige Nadia en 33-jarige Robbin. Eerst nog even terug naar de introductie van deze twee. Nadia is dus single, maar snapt zelf eigenlijk niet waarom. "Ik heb m'n leven op orde en kan eigenlijk iemand alles bieden," aldus Nadia. Alleen heeft ze nog niet de juiste, lange man gevonden met sexy tattoeages. Oh la la! Al zoekt ze niet de stereotyperende 'grote, stoere vent'. Hij moet bijvoorbeeld wel een dierenmens zijn, of in ieder geval haar honden kunnen waarderen. Daarnaast is gamen een no go. Al mag hij wel graag bezig zijn met iets. Zo is zij ook wekelijks lekker aan de 'hobby': het trainen van haar honden.

Robbin heeft zelf drie relaties achter de rug en dus wel wat ervaring in de liefde. Wat hij vooral meeneemt is, dat vertrouwen heel belangrijk is. Daarbij moet je elkaar genoeg liefde kunnen geven en is uiterlijk niet altijd alles; innerlijk is net zo van belang. Daarom zoekt hij gewoon een "lieve meid", weliswaar niet te dik en niet te dun met het liefst lang haar, niet te veel make-up én goede borsten. "Ik houd van de boobies," zegt hij. "Daar ben ik niet vies van." Aha! Hij blijkt daarnaast trouwens ook niet vies van grapjes, zien we bij zijn entree.

Een hakbijl?!

Zo wandelt Robbin de villa binnen met een wel heel opvallend, persoonlijk item: een hakbijl. Wacht, wát? "Jij bent nogal wat van plan," reageert Nadia lachend, wanneer ze hem ziet. Meteen legt hij uit dat de hakbijl voor het houthakken is, wat ze vanavond moeten doen. Alright. Hoe dan ook schrikt de hakbijl Nadia niet meteen af. De twee raken zelfs meteen in een vloeiend gesprek. Ze blijken allebei dus wel spontaan. Wanneer Nadia vraagt waar hij naar op zoek is, zegt hij: "Ja, gewoon een type zoals jij." Aww! Wat hem betreft is de match op het eerste gezicht wel goed dus.

Overigens schrokken de Lang Leve De Liefde-kijkers op socialmediakanaal X wel even van de hakbijl. Het item maakte in ieder geval wat los op social media. Zo vreest iemand dat hij "straks het hele interieur kort en klein slaat". Anderen kunnen er vooral om lachen. Zo maakt iemand de grap: "Hij heeft drie relaties gehad, die dames zijn nooit meer gevonden aan die bijl te zien..." Ah oh! Komt dat wel goed met Nadia?

Liefde voor dieren

Nou, Nadia en Robbin hebben in ieder geval een aantal dingen gemeen. Zo zijn ze dus allebei spontaan én hebben ze beiden genoeg liefde voor dieren. Zoals gezegd heeft Nadia twee honden en ook Robbin heeft huisdieren: hond Lizzy en kat Chickie. Bij binnenkomst begint hij ook meteen over zijn huisdieren, wanneer hij zijn cadeautje geeft. Nee, niet de hakbijl, maar een plateau vol hapjes en lekkernijtjes. Al had hij eigenlijk iets anders in gedachte, alleen werd dat cadeautje vermorzeld door zijn hond. Oeps!

Wel of geen verlenging?

Nog even terug naar de hakbijl trouwens: deze wordt 's avonds dus daadwerkelijk gebruik. Niet om het interieur of Nadia te slaan, maar om hout te hakken voor een romantisch kampvuur. Cute! Hier stellen ze elkaar vragen, waarbij het even bijna intiem wordt. "Wat is volgens jou de ideale setting voor een eerste zoen?" vraagt Robbin op een gegeven moment, waarop Nadia reageert: "Nou, dit zou een ideale setting zijn op zich." Daar is hij het wel mee eens. Al gebeurt er toch nog niets. En dit zorgt dat Nadia uiteindelijk niet wil verlengen. Zij wilde juist dat hij het initiatief nam voor de zoen. Gelukkig voor haar snapt Robbin het wel. "Als we gaan verlengen zou er meer vriendschap overblijven, want ik heb ook niet echt dat kriebelgevoel, weet je wel? Dat vlindertje erbij," aldus Robbin.

Lees ook: Lang Leve De Liefde-kijkers verbaasd over bizarre afknapper: "rare reden om date weg te sturen"