Lang Leve de Liefde-kijkers ergeren zich aan Manon: "begin te begrijpen waarom ze vrijgezel is"

Media door Jennifer

Soms zie je bij de matches in Lang Leve De Liefde meteen, dat het niets wordt. Manon (46) en Andrew (52) zijn hier een goed voorbeeld van. Al verwarren ze iedereen wel nog door de plagerijen, die mogelijk ook flirterig overkomen. Toch is het voor kijkers op social media geen verrassing, dat de twee uiteindelijk niet verlengen. Volgens hen ligt het vooral aan Manon.

Manon en Andrew in Lang Leve De Liefde

In Lang Leve De Liefde zien we de 46-jarige Manon en 52-jarige Andrew tijdens een 24-uurs date. Meteen bij binnenkomst blijkt Manon een opvallende verschijning. Zo zien we haar met een grote opblaaspop onder haar arm. Eh, right. Ze blijkt wel een redelijk serieus persoon. Ze is immers gewoon moeder van een zoon, dat momenteel "de leukste man in haar leven" is. Al hoopt ze wel voor hem, dat iemand zijn rol binnenkort overneemt. Alleen moet haar toekomstige partner wel wat afvinken op een lijstje. Zo zoekt ze een grappig en slim iemand, die langer is dan haar, romantisch en verzorgd. "Eén keer douchen per dag vind ik minimaal een eis," aldus Manon.

De 52-jarige Andrew blijkt zeker een verzorgde man. En sociaal is hij ook zeker. In zijn leven ontmoet hij makkelijk vrouwen, alleen blijkt een date regelen niet zo simpel. "Ik kom er wel achter: O, die is bezet. Dus wat heb je eraan?" Tja, niets. Hij hoopt in LLDL een verzorgde, spontane, zelfstandige vrouw te vinden, die net zo makkelijk communiceert als hij. Daarnaast mag ze ook wel modebewust zijn, wel met een casual tintje.

Hij helpt haar alvast mee, wanneer hij de cadeautjes geeft: een fluffy trui en bijpassende, zachte sokken voor thuis. Aww! Manon geeft Andrew op haar beurt chocolade en het bordspel Mens, Erger Je Niet. Ze noemt het een "stiekeme hint" en mogelijk begrijp je later waarom.

Kritische Manon

Het begint allemaal wel leuk, wanneer ze een spel spelen met haar opblaaspop. Nee, het blijkt niets seksueels. *wink* Ze spelen het spelletje 'who's the dude' met als prijs: slapen in het bed met Manon. Aha! Helaas voor Andrew blijkt hij niet heel goed. Zo begrijpt hij al niet dat een 'L' op je voorhoofd 'loser' betekent. Gelukkig is hij stukke beter in het uitbeelden van woorden. "Ik vind dat je het goed hebt gedaan," zegt Manon achteraf dan ook. "Dus je hebt je plekje in bed verdiend. Als je het zou willen natuurlijk."

Of hij dat daadwerkelijk wil, moeten we nog zien. Tijdens het koken komt namelijk ook de kritische Manon naar boven. Op een gegeven moment begrijpt hij de gasaansteker niet, waar nog een kinderslot op zit. Daarna sneert ze: "Je kan ook eigenlijk weinig, hè?" Ouch... Al bedoelt ze het grappend en zien we een klein lachje bij Andrew, maar of hij het écht zo leuk vindt? Hij krijgt later nog wel een compliment, omdat hij het eten mooi heeft geserveerd. Aww... Ook helpt ze haar date, wanneer hij zijn wijnglas moeilijk kan vasthouden. Ze lijkt zich eraan te ergeren, want ze pakt meteen een ander wijnglas.

Manon en Andrew blijken wel goed in plagerijen. Dat zien we ook in de avond tijdens een potje Rummikub. Andrew gaat er positief in en is naar eigen zeggen wereldkampioen geweest. Iets wat Manon echter niet helemaal gelooft: "Eerst maar eens zien." Vervolgens legt ze achter elkaar verschillende stenen neer. Andrew lijkt niet helemaal tegen zijn verlies te kunnen óf oprecht aardig. Hij zegt dan namelijk, "dat hij haar laat winnen". Hm-hm.

Kijkers ergeren zich

Door de plagerijen van Manon en Andrew wordt het wel onduidelijk, of er daadwerkelijk iets gaande is. Al blijkt de volgende dag van niet, want Manon wil niet verlengen. Ze voelt geen romantische klik en seksuele aantrekkingskracht. Gelukkig voor hem is ze daarna nog een beetje positief over hen. Ze vond het wel gezellig: "Ik heb onwijs met je gelachen, maar dat was het dan." Ook Andrew wil niet verlengen. Hij voelt geen spanning.

Voor veel kijkers op socialmediakanaal X komt het overigens niet als verrassing. Dit komt volgens hen vooral door Manon, die nogal aanwezig is tot het irritante aan toe, aldus kijkers. Sommige kijkers durven te zeggen, dat ze begrijpen waarom Manon nog single is. Oeps...

Lees ook: Lang Leve De Liefde-kijkers praten massaal over te luide stem van Wendy: "wat een kabaal"