Lang Leve De Liefde-kijkers praten massaal over te luide stem van Wendy: "wat een kabaal"

Media door Jennifer

In het populaire datingprogramma Lang Leve De Liefde van SBS6 komen soms opvallende personen voorbij. Ook nu valt één iemand de kijkers weer erg op. Deze keer zien we René (37) en Wendy (35), waarbij vooral Wendy nogal de tongen losmaakt. Dit komt niet alleen door haar typische harde lach, maar ook door haar - volgens de kijkers - iets te luide stem. Kan ze ook op mute?

Wendy en René in Lang Leve De Liefde

In Lang Leve De Liefde worden de 35-jarige Wendy en 37-jarige René aan elkaar gekoppeld. René is alleenstaande vader van een 7-jarig zoontje en samen hebben ze al een heleboel meegemaakt. Twee jaar geleden overleed de moeder namelijk aan kanker. Een groot verlies, maar inmiddels is René wel weer klaar voor een nieuwe partner. Alleen wordt de zoektocht niet makkelijk, want zij moet natuurlijk ook geschikt zijn als bonusmoeder voor zijn zoontje. Hij zoekt een lief, spontaan persoon, die zelf ook kinderen heeft. "Een beetje elkaar aanvullen, zal ik maar zeggen, zonder iets te zeggen," vertelt hij in zijn introductie.

Aan spontaniteit ontbreekt niets bij de Wendy. Ze heeft ook twee kinderen én ziet 'huisje, boompje, beestje' als de ideale toekomst. Dat klinkt helemaal goed, toch? Wat ook meteen opvalt aan de vrolijke jongedame uit Brabant is haar lach. Ze lacht nogal uitbundig. Al straalt ze duidelijk wel en wie weet vindt René dat hartstikke mooi. "Liefde is heel veel blijdschap in elkaars leven brengen en iets toevoegen aan elkaars leven," zegt Wendy nog in haar introductie. Ze klinkt perfect voor René!

Weinig overeenkomsten

Wendy is wel echt een stuk extraverter dan René, zien we meteen bij de kennismaking. Hij lijkt ook wat meer gespannen. Ze hebben ook niet direct overeenkomsten. Zo is zij een fanatiek Willem II-supporter, terwijl hij alleen maar een beetje kijkt. Hij is op zijn beurt dol op motoren, iets waar zij niets mee heeft. Ook is hij gek op hardcoremuziek, maar houdt zij meer van Nederlandstalig. "Ik heb er niks mee," reageert ze op zijn hardcoremuziek, natuurlijk gepaard met haar typische harde lach.

Het wordt ook lastig om een goede date te plannen met Wendy. Ze is namelijk een moeilijke eter. Ze houdt niet eens van pasta. Het enige waar je haar nog blij mee kan maken zijn pannenkoeken en McDonalds. Ha! Ondanks de verschillen denkt Wendy wel dat hij wil verlengen. Alleen heeft zij mogelijk toch andere plannen.

Luide stem

Geen verlenging zou voor de kijkers van Lang Leve De Liefde in ieder geval wel een opluchting zijn. Zij kunnen Wendy namelijk niet uitstaan en dan met name haar harde lach én luide stem. Inderdaad: de kijkers op socialmediakanaal X vinden ook een heleboel van haar stem. "Wat een kabaal komt daar uit," schrijft iemand, terwijl een ander zegt: "Kan Wendy haar waffel houden?" Nog iemand anders vergelijkt haar stem met het luchtalarm...

Geen verlenging

Zoals gezegd is Wendy dus een moeilijke eter, maar houdt ze wel van pannenkoeken. Dat is dan ook hetgeen wat ze 's avonds eten. Natuurlijk neemt René het bakken van de pannenkoeken op zich als een ware gentleman. Alleen branden een paar pannenkoeken helaas wel aan. Oeps! Gelukkig gaat het daarna wel goed. "Ja, kijk! Die is goed," reageert ze, waarna René zegt: "Ik eet die wel. Krijg jij lekker deze." Aww, wat een lieverd.

René geeft later ook aan, dat hij nog wel wil verlengen. "Ik heb het wel leuk ervaren," zegt hij. Ze hebben volgens hem ook raakvlakken. Al botsen ze ook zeker op bepaalde vlakken. "Maar dat maakt in principe niks uit," legt hij uit. "Iedereen is anders." Daarom wil hij wel een verlenging. Alleen wil Wendy dat helaas niet. Ze is het ermee eens, dat ze raakvlakken hebben. Maar: "Er waren ook heel veel dingen, wat echt niet bij me past." De manier hoe hij vakantie viert bijvoorbeeld, is niet hoe zij vakantie viert. Maar ook het feit dat hun muzieksmaak zo verschilt. Daarnaast voelde ze gewoonweg geen aantrekkingskracht. "Ik voelde niet de drang om te knuffelen," zegt ze. "Dat vlammetje waar iedereen over spreekt, was er voor mij niet." Alright. En door!

Lees ook: LLDL-kijkers gaan los op 'Disneyprinsesje' Laura: "Is ze vroeger in een ketel troetelbeertjes gevallen?"