Gerben uit Married at First Sight doet eerlijke terugblik: 'In ons geval werkte dit niet'

Media door Alyssa

Gisteravond was het eindelijk zover: de grote ontknoping van Married at First Sight op tv! Hoewel het voor velen geen verrassing was, zijn Gerben en Erik niet bij elkaar gebleven. Best gek eigenlijk, aangezien ze al aan het daten waren voordat ze aan het programma begonnen. Maar goed, Gerben leek er helemaal voor te willen gaan, terwijl Erik duidelijk de rem erop hield. Uiteindelijk besloten ze om tijdens hun laatste gesprek een krabbeltje te zetten onder de scheidingspapieren. Via Instagram blikt Gerben nu terug op zijn deelname aan het ultieme liefdesexperiment.

Geen partners voor het leven

Direct na de laatste aflevering van Married at First Sight op woensdagavond kregen we een kleine terugblik te zien, iets wat normaal gesproken niet gebeurt. De deelnemers konden voor de camera's hun hart meteen even luchten. Gerben vertelt: "Ik ben erachter gekomen dat wij geen partners worden voor het leven". Volgens Gerben zijn de twee te verschillend. "Soms kan dat werken maar in ons geval helaas niet. We laten elkaar nu los. Ik gun hem een partner die kan geven wat hij nodig heeft. Ik heb geleerd dat ik in de toekomst eerder aan mezelf ga denken."

Lees ook: Jerney uit Married at First Sight deelt metamorfose: meer dan 25 kilo afgevallen

Terugblik op deelname aan Married at First Sight

Ondanks dat Gerben natuurlijk gehoopt had dat de experts zijn droompartner voor hem zouden vinden, kijkt hij niet negatief terug op zijn deelname aan Married at First Sight. In tegendeel zelfs, Gerben heeft veel geleerd dankzij zijn deelname en de gesprekken met de experts. Hij schrijft: "Het was een fantastisch avontuur dat een half jaartje terug allemaal begon. Een avontuur vol liefde, spanningen en emoties. Het hele avontuur heeft mij dan wel niet de man van mijn dromen gegeven maar het heeft mij zoveel sterker gemaakt, in de persoon wie ik ben", dat is ontzettend mooi, toch? Gerben vervolgt: "Dit door de steun van alle lieve medewerkers van voor en achter de schermen. En zeker mijn dank voor Miriam, zij was mijn coach voor dit hele avontuur en bij haar kon ik terecht voor al mijn vragen of als ik ergens mee zat. En het mooie van dit hele avontuur ik heb er fantastische vrienden aan overgehouden en die nemen ze me nooit meer af."

Meer op Instagram

Lees ook: Married at First Sight-expert Patrick over productie MAFS: 'Als we zo doorgaan, zeg ik nee'