Lifestyle / Media
Media

Nooo! Slecht nieuws voor Modern Family fans

Reageer 0

Biggelen bij jou ook altijd de tranen van het lachen over je wangen als je naar Modern Family kijkt? Je bent niet de enige fan van de Amerikaanse hitserie. Toch heeft de bedenker Christopher Lloyd slecht nieuws voor alle trouwe fans. In het komende seizoen zal er namelijk 'een belangrijk personage' komen te overlijden..

Maar wie?

Don't you worry, we geven geen spoilers! Sterker nog, niemand weet welk personage het loodje legt, want dat wil Christopher niet prijsgeven. Wel kan hij er het volgende over zeggen: “De familie maakt de grote dingen des levens mee. En daar hoort de dood natuurlijk ook bij. Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen.” Hoewel hij waarschijnlijk gelijk heeft, zouden wij willen dat het anders was!

Einde contract

En nóg meer slecht nieuws, want medebedenker Steven Levitan liet eerder al doorschemeren dat het komende tiende seizoen de laatste reeks zou zijn. Hoewel het logisch te verklaren valt, omdat de contracten van alle vaste acteurs na dit jaar aflopen, zouden we óók hierbij willen dat het anders was!

Een lichtpuntje: Christopher Lloyd laat de toekomst van de serie open. “Ik merk dat iedereen zin heeft om door te gaan”, stelt hij in het interview. “Maar logistiek zal het zeker wat voeten in de aarde hebben."

Lees ook: Jakkie! Chrissy Teigen at placenta op na de bevalling

Beeld: ABC

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen