Chantal Janzen is helemaal klaar met Thijs Römer: "hij heeft mijn vriendin pijn gedaan"

Celebs door Jennifer

Na de onthullingen rondom Thijs Römer en zijn seksuele misbruik met minderjarige meisjes, zijn een hoop mensen afgeknapt op de acteur. Ook actrice Chantal Janzen heeft inmiddels geen contact meer met Thijs, zo vertelt ze openlijk aan de Story. Door haar vriendschap met Thijs' ex Igone de Jongh zagen ze elkaar regelmatig, maar dat zal nu waarschijnlijk nooit meer gebeuren.

Chantal Janzen spreekt Thijs Römer niet meer

Het is alweer twee maanden geleden, dat Thijs werd veroordeeld voor seksueel misbruik bij minderjarige meisjes. Destijds kwamen de onthullingen nogal als een shock, en dan waarschijnlijk met name bij zijn familie, vrienden en kennissen. Eén van zijn goede vrienden was actrice Chantal Janzen. Zij is goed bevriend met zijn inmiddels ex Igone de Jongh, waardoor ze vaak etentjes hadden met z'n vieren. Alleen zal de actrice hem nu waarschijnlijk nooit meer zien, zo vertelt ze openlijk aan weekblad Story. "Het is vreselijk," zegt ze in een interview. "En dan te bedenken dat ik hem destijds op haar attent heb gemaakt."

Chantal was inderdaad degene, die haar beste vriendin Igone en Thijs in contact heeft laten komen met elkaar. Ze heeft de twee naar eigen zeggen niet letterlijk gekoppeld, maar ze heeft haar vriendin wel een handje geholpen. "Ik wist dat Igone hem leuk vond en tijdens een gesprek met Thijs heb ik hem dat verteld," legt ze uit. Via Instagram kwamen Igone en Thijs vervolgens in contact met elkaar. Daar volgde een etentje uit en binnen no time waren ze verliefd.

Beste vriendin Igone

Dit jaar ging de relatie echter stuk met Thijs. Vooral na de onthullingen was Igone echt klaar met hem. Ondanks de breuk heeft Chantal natuurlijk wel nog goed contact met haar beste vriendin Igone. Alleen heeft ze het contact met Thijs wel verbroken, zo vertelt Chantal. "Thijs hoor en zie ik niet meer. Dat wil ik ook niet," zegt ze. "Hij heeft mijn vriendin pijn gedaan en van zulke mensen neem ik afscheid." Ze is blij dat het weer de goede kant opgaat met Igone. "Het is goed te zien dat ze weer opkrabbelt," vertelt ze daarover. "En natuurlijk zal ik er altijd voor haar zijn."

Lees ook: VIDEO: Chantal Janzen laat publiek 'In de Maneschijn' zingen tijdens Songfestival