Jan Dulles en vriendin Caroline openhartig over verlies dochtertje: 'Ze overleed in mijn armen'

Celebs door Laura D

Meer dan een miljoen mensen keken gisteravond naar Jan Dulles en zijn vriendin Caroline in ‘Rooijakkers over de vloer’. De twee vertellen openhartig over het hartverscheurende verlies van hun dochtertje Donna.  

Lees ook: Man van Bibian Mentel reageert: 'Verdrietig maar trots!'

Plotseling

Jan Dulles en zijn vriendin kregen in 2020 hun tweede kindje. De eerste maanden waren fantastisch. Grote broer James had een zusje en alles leek helemaal goed te gaan. Toen sloeg het noodlot toe. Het ging het van het ene op het andere moment ineens heel slecht met hun dochtertje. Jan pakte haar in zijn armen en zag meteen dat er iets helemaal mis was. Op dat moment was Caroline nog bij de buren, dus ze wist van niks.

Hoop op een wonder

De zanger schakelde meteen alle hulplijnen in, in de hoop dat er nog een wonder zou gebeuren. Binnen een kwartier stond de hele woonkamer vol met ambulance broeders. Caroline had nog hoop dat het goed zou komen, maar Jan had al door dat ze te laat waren. Pas in het ziekenhuis drong het tot haar door. De dokter vertelde dat de lichaamstemperatuur van hun dochtertje al naar 32,6 graden was gezakt. "Ze overleed in mijn armen", vertelt Jan.

Scheurtje in het middenrif

Het bleek een scheurtje te zijn geweest in haar middenrif. Dat konden de twee niet weten, en ze hadden er ook niks aan kunnen doen. Volgens Jan mankeerde ze nooit wat, ze leek juist kerngezond. “Het was een sterke meid die altijd maar lachte. Blijkbaar is dat van het ene op het andere moment misgegaan.”

Psychiater

Jan uit zijn emoties vooral in muziek. Ook het enthousiasme van hun zoontje James zorgt bij zowel Jan als Caronline voor ‘grote inspiratie’. Het stel probeert langzaam weer hun normale leven op te pakken. Ze gaan samen ook naar een psychiater die hen helpt hun verlies te verwerken.

Caroline hoopt in de toekomst nog een kindje te krijgen. "Ik zeg nu gewoon: ik heb twee kinderen. Dus ik hoop dat dat er ooit drie worden."

De aflevering van ‘Rooijakkers over de vloer’ met Jan Dulles kun je hier bekijken.

Lees ook: FOTO: Madonna deelt pikante kiekjes en fans zijn geshockeerd

Bron: Brunopress