Caroline, vriendin van Jan Dulles, angstiger geworden na overleden dochtertje: "doe ik het wel goed?"

Celebs door Jennifer

Een kind krijgen is één van de mooiste dingen die je kunnen overkomen. Het is dan ook een ware nachtmerrie, wanneer het kindje vervolgens nog geen jaar oud wordt. Dit was het geval bij 3JS-zanger Jan Dulles en zijn vriendin Caroline, die in 2020 hun tweede kindje Donna drie maanden na de geboorte verloren. Sindsdien is Caroline angstiger geworden als moeder van zoontje James én inmiddels dochtertje Lina.

Vriendin van Jan Dulles angstiger na overleden dochtertje

Het is alweer bijna twee jaar geleden, dat 3JS-zanger Jan Dulles en zijn vriendin Caroline een derde kindje kregen. En die geboorte was nogal bijzonder na het veel te snelle verlies van hun tweede kindje. In 2020 kreeg het koppel na zoontje James ook een dochtertje: Donna. Alleen was haar helaas geen lang leven gegund. Drie maanden na de geboorte overlijdt ze en dat zorgt natuurlijk voor een hoop verdriet. Het kwam dan ook als een waar geschenk, toen in november 2021 dochtertje Lina werd geboren. Al was het ook een moeilijke periode, vertelt Caroline's moeder Ria in de nieuwste &C Oh Baby-editie. "We zaten nog volop in de rouw. Natuurlijk was het leuk en mooi, maar we missen er wel één," vertelt Ria. "Overal zit een zwart randje omheen." Daarnaast heeft Caroline er ook angstige gevoelens aan overgehouden. Ze twijfelt sinds het overlijden van dochtertje Donna veel vaker als moeder.

Tien keer checken

Zo vertelt Caroline in het interview met &C, dat ze soms nogal bang kan zijn. "Als Lina ziek is en in bed ligt, kijk ik wel tien keer bij haar," vertelt ze. Ze is tegenwoordig toch sneller bang, dat ze ineens niet meer ademt. Ook heeft ze dus meer twijfelgedachtes tijdens de opvoeding: "Doe ik het wel goed? Ligt ze veilig?" Wanneer dit soort gedachten door haar heen gaan, heeft ze gelukkig wel één persoon waarbij ze altijd voor het juiste advies terecht kan: haar lieve mama. "Als ik aan mezelf twijfel, bel ik jou," vertelt ze tijdens het interview tegen haar moeder. "Gewoon even advies vragen."

Lees ook: Jan Dulles opnieuw vader geworden: 'Machteloos zitten kijken naar oerklus'