Ex-liefje Bridget Maasland reageert op documentaire over André Hazes

Celebs door Elsemieke

André Hazes (28) staat nu weer volop in de spotlights nu zijn documentaire over zijn verslavingen met drank en drugs in premiere is gegaan. En ook in RTL Boulevard werd dit uitvoerig besproken. Zijn ex Bridget Maasland vertelde aan de desk wat ze van 'Crossroads' vindt.

Ex-liefje Bridget Maasland reageert op documentaire over André Hazes

Hoewel de romance tussen Bridget en André al een lange tijd tot een einde is gekomen, heeft de presentatrice alsnog een plekje in de documentaire van André Hazes. Hij vertelt hier kort over dat hij Monique Westenberg voor "een presentatrice" verlaten had: Bridget dus. Nu de vijfdelige serie bijna een dag op Videoland te zien is, stromen de berichten binnen. Bridget Maasland wordt om een reactie gevraagd. In RTL Boulevard horen we de presentatrice over de docu. 

"Heb er niets mee te maken"

Bridget Maasland heeft nog contact met ex-schoonmoeder Rachel Hazes: "we bellen weleens"

"Wat betreft liefdesleven: jij was er ook niet, geloof ik?" merkt co-host Rob Goossens op wanneer Bridget vertelt dat André's ándere ex, Sarah van Soelen, niet op de prèmiere was. Luuk Ikkink vult hem aan: "Hoe heb jij gekeken naar de documentaire, Bridget?" De presentatrice antwoordt dat ze er op een "prima" manier naar gekeken heeft. "Het gaat ook eigenlijk over de periode ná mij die gevolgd is. Dus ik heb er eigenlijk niets mee te maken." Bridget geeft aan dat ze wel naar de docu móést kijken voor haar werk. "Ik moet het er nu ook gewoon over hebben."

'André Hazes heeft een nieuwe vriendin (en ze heet ook Sarah)'