Bridget Maasland heeft nog contact met ex-schoonmoeder Rachel Hazes: "we bellen weleens"

Media door Elsemieke

Hoewel de roddels nu ook gaan dat André Hazes wellicht weer single zou zijn, is de zanger al een tijdje samen met influencer Sarah van Soelen. Daarvoor was hij samen met zijn ex en weer daarvoor was André kort een setje met Bridget Maasland. Laatstgenoemde komt met een opmerkelijke bekentenis. Ze zou nog steeds contact hebben met haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes.

Lees ook: André Hazes vlucht naar zijn moeder: 'Wordt heel hard verwend'

Bridget Maasland heeft nog contact met ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Hoewel de romance tussen Bridget en André al een lange tijd tot een einde is gekomen, heeft de presentatrice nog wel contact met haar ex-schoonmoeder. ''Waarom zou ik geen vriendschapsband met haar kunnen hebben? Ik weet zeker dat ik met mijn eerste schoonmoeder ook nog mega contact zou hebben als ze nog zou leven."

Samen op vakantie

''We vinden elkaar heel leuk en lief, en ik kan onwijs met haar lachen, want ze is een ontzettend grappige vrouw'', vertelt de presentatrice aan Beau Monde. De twee zijn ook tijdens haar relatie met André samen op vakantie geweest. Bridget benadrukt wel dat het allemaal heel onschuldig is: ''Nou, we bellen wel eens, en op Instagram liken we elkaar. Dat is wat mensen zien, maar zo close is dat natuurlijk niet'', geeft ze toe. 

Relaties privé houden

Na André heeft Bridget nog gedatet met haar inmiddels ex-liefje Christian. Toch besluit ze het vanaf nu anders aan te pakken in haar liefdesleven. ''Ik houd mijn relaties voortaan lekker voor mezelf. Ik heb het nooit zo publiekelijk willen doen, dat is eigenlijk niet my cup of tea'', vertelt ze. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: André Hazes was niet eerste BN'er die met Sarah van Soelen datete