Dit zijn de eerste (super heftige) beelden van Prince Charming seizoen 2

Media door Elsemieke

Het duurt nog maar een week voor de eerste aflevering op Videoland staat, maar wij kunnen ondertussen al genieten van de eerste beelden van Prince Charming seizoen 2. Als je dacht dat seizoen één al boordevol drama zat, staat er je binnenkort nog veel meer te wachten.

prince charming seizoen 2 videoland

Lees ook: Deze twaalf vrijgezelle mannen doen mee aan Prince Charming seizoen 2

Dit zijn de eerste beelden van Prince Charming seizoen 2

In Prince Charming seizoen 2 volgen we Chris Berendse in zijn zoektocht naar de liefde. "Mijn doel is een man te vinden om het leven mee te delen en te blijven ontdekken." En in een eerder interview gaf hij al aan meer voor de queer community te willen betekenen. "Ik zie het als een mooie kans om een bijdrage te leveren aan de queer community, en de zichtbaarheid van de homoseksuele gemeenschap in de samenleving te tonen. Het programma is zo mooi en romantisch, en ik denk dat Marvin vorig jaar wel heeft laten zien dat het serieuze liefde kan opleveren."

Het bed gedeeld en gezoend

Maar liefst twaalf knappe vrijgezelle mannen staan in het Italiaanse Palazzo klaar om te kijken of ze bij Chris passen. De eerste beelden geven alvast een voorproefje. Ze zitten namelijk vol juice verhalen al! Bij de kandidaten ontstaan al veel jaloezie en drama. Ook worden de eerste zoenen uitgedeeld én gebeurt er iets tussen de lakens. "Blijkbaar hebben ze het bed gedeeld op een andere manier dan alleen maar slapen." Juicy!

Prince Charming is vanaf 24 november te zien op Videoland.

Lees ook: Eerste beelden, datum en trailer Prince Charming seizoen 2

Foto: RTL