Lifestyle / Celebs
Celebs

Kim Kardashian openhartig over drugsgebruik: 'Ik ben getrouwd onder invloed van XTC'

Dat de Kardashians wel van een feestje houden is iedereen bekend, maar nooit eerder was iemand van de Kardashian Clan zo openhartig over drugsgebruik. In een aflevering van Keeping Up With The Kardashians vertelt Kim dat ze in 2000 zelfs onder invloed in het huwelijksbootje is gestapt met muziekproducent Damon Thomas.

Sekstape

En het bleef niet bij die ene confession. Kim werd bekend bij het grote publiek vanwege haar sekstape met Ray J, die uitlekte en viraal ging. Bijzondere manier om bekend te worden, maar het heeft wel gewerkt. Ook tijdens het maken van die tape was ze onder invloed van XTC biechtte Kim in dezelfde aflevering op aan haar ex-zwager Scott en halfzusje Kendall: "Absoluut, dat weet iedereen. Je ziet de hele tijd mijn kaken trillen." 

Slechte ervaring

Toch is het de middelste Kadashianzus niet zo goed bevallen dat ze het nog vaker heeft gedaan: "Ik nam één keer XTC en ik trouwde. Ik deed het nog een keer en ik maakte een sekstape. Er gebeurde alleen maar nare dingen."

In de show moet Kim erom lachen hoe verbaasd haar vijftien jaar jongere halfzusje reageert op haar drugsverleden. "Kendall heeft echt geen idee. Ik heb een wilde periode gehad, in mijn latere tienerjaren. Zo ben ik nu niet meer." Maar of ze ook saai is? Welnee: "Maar ik heb nog wel lol, begrijp me niet verkeerd. Ik hou nog steeds van een feestje."

Lees ook: Video: zo reageerde Khloé Kardashian toen ze ontdekte dat vriend Tristan vreemdging

Beeld: Brunopress