Lifestyle / Celebs
Celebs

Video: zo reageerde Khloé Kardashian toen ze ontdekte dat vriend Tristan vreemdging

Stel... je bent hoogzwanger en staat op het punt om een baby eruit te persen. Dan bellen je zussen je op om te vertellen dat je vriend een slippertje heeft gemaakt. In april doken er beelden op van een tongworstelende Tristan, de vriend van Khloé Kardashian. Nu, maanden later, komt het heftige moment aan bod in de realitysoap Keeping up with the Kardashians.

Gechoqueerd

De hele Kardashian-klan was natuurlijk in shock. In de aflevering is te zien dat halfzusje Kylie het nare nieuws deelt met de hoogzwangere Khloé. Kim belt haar vervolgens op. Het liefst stapt Khloé op het vliegtuig om bij haar familie in Los Angeles te zijn, maar vlak daarna komen de eerste weeën opzetten. Tot iedereens grote verbazing wilde ze haar overspelige vriend wel bij de bevalling hebben. Op Twitter legt ze uit waarom: "Voor True wilde ik bevallingsvideo's en -foto's hebben met haar vader erop. Ik zette mijn eigen gevoel aan de kant en dacht alleen maar aan haar."

De Kardashians snelden naar hun privé-jets om de bevalling bij te wonen in Cleveland. Of ze op tijd aanwezig zijn en hoe ze reageren op Tristan in de bevallingskamer is in de volgende aflevering te zien...

Hoewel achteraf bleek dat Tristan veel vaker buiten de pot had gepiest, heeft Khloé hem vergeven... tot grote irritatie van haar familie en fans. Samen voeden ze hun dochtertje True op.

Lees ook: Mommy struggles: Khloé Kardashian bezorgd om dochtertje True achter te laten

Beeld: YouTube