Lifestyle / Celebs
Celebs

Mommy struggles: Khloé Kardashian bezorgd om dochtertje True achter te laten

Reageer 0

Nelly Furtado vroeg het zich al af: 'Why do all good things come to an end?'  en zo geldt het ook voor iedere kersverse moeder die vroeg of laat afscheid moet nemen van haar zwangerschapsverlof. En daarbij ook van haar kleine spruit... Het idee om je baby een hele dag niet te zien kan nogal beangstigend zijn voor veel moeders. Zo ook Khloé Kardashian, die wordt overvallen door een overdosis aan oermoederschap. Het zijn immers net mensen, hè.

Lees ook: Tristan Thompson over vreemdgaan: 'Ik heb enorm veel spijt'

Aan 't werk

Hoewel je nu natuurlijk denkt dat alle Kardashian gezusters een leger aan nanny's hebben die de kleine kids opvangen, heeft Khloé het naar eigen zeggen toch moeilijker dan ze had verwach nu ze True voor het eerst een dag alleen moet laten. Via Snapchat laat de realityster weten dat ze na twaalf weken weer aan het werk moet en er al tijden tegenaan zit te hikken. 

Routine

Ook al valt Khloé's baan niet doorsnee te noemenook zij is aan het eind van de dag een doodnormale moeder die haar dochtertje het liefst de hele dag bij zich houdt. Naar eigen zeggen heeft ze na twaalf weken een routine weten te ontwikkelen met True waar ze nu maar moeilijk afstand van kan doen. En hoewel ze haar oudere zus Kourtney, die al drie spruiten heeft rondhuppelen, altijd heeft uitgelachen zegt ze nu: "Sorry Kourtney, voor alle keren dat ik je heb geplaagd. Ik snap het nu."

Frisse moed

Op de dag dat de kersverse moeder weer aan de slag ging, postte ze een foto dat haar wekker al om 04:35 afging. Ze moest die dag weer aan de slag voor haar kledinglijn Good American, die ze in 2016 samen met vriendin Emma Grede opgerichtte. “Ik zie er heel erg tegenop om True achter te laten, maar ik wil ook weer graag met frisse moed en motivatie aan de slag. Het draait nu niet alleen meer om mij”, schreef ze erbij.

Lees ook: Khloé Kardashian gespot bij de basketbalwedstrijd van Tristan

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen