Fittie! Michella Kox is woedend op Olcay Gulsen omdat ze haar naam vergat

Celebs door Roos

Michella Kox heeft het helemaal gehad met haters. Ze is boos op Boxing Stars' presentatrice Olcay Gulsen en in plaats van haar woede af te reageren in de boksring, lijkt ze de handdoek erin te gooien. Als RTL slim is zetten ze Olcay zelf tegenover Michella in die ring. Dat gaat het tenminste nog ergens om, nietwaar?

Hoe heet ze ook al weer?

Waarom de realityster zo boos is? Gisteravond schoof Olcay Gulsen aan bij RTL Boulevard om te praten over de eerste aflevering van Boxing Stars. Een programma waarin verschillende BN'ers het tegen elkaar opnemen in de boksring. Daarbij blikte ze even vooruit naar de komende aflevering, maar bleek plots vergeten tegen wie realityster Amanda Balk het moest opnemen... "Amanda tegen... Hoe heet ze ook al weer?" Waarna Olcay in lachen uitbarstte. Michella Kox wist het wel en werd witheet van woede. Haar naam vergeten? Hoe durft Olcay!

Klaar mee

Michella is zacht gezegd not amused en wil de presentatrice terugpakken: "Nou, we kunnen wel zien voor wie deze mevrouw is! Maar heb nu wel genoeg steekjes gehad, ben er wel een beetje klaar mee. Vind het oprecht heel jammer dit. Het is niet meer leuk, vond Olcay altijd zo leuk. Maar dat is schijnbaar niet wederzijds! Misschien kan zij beter tegen Amanda boksen. Succes, ik ben op deze manier wel uitgebokst", schrijft de realityster haar woede van zich af op Facebook, waar ze wel vaker akkefietjes met andere BN'ers lijkt uit te vechten.

Aartsrivaal

Aanstaande woensdag zouden Michella en Amanda elkaar in de ring treffen. Het beloofde toch al een mooi duel te worden, omdat de twee voorheen samen meededen aan Echte Meisjes in de Jungle en elkaar daar al in de haren zijn gevlogen (zie video). Of de onenigheid voor eens en voor altijd uitgevochten gaat worden in de ring valt dus nog maar te bezien.

Lees ook: Heerlijk: Michella Kox vindt het veel te warm om te werken en gooit daarom haar winkel een maand dicht