Justin Bieber openhartig over enorm libido: 'Het liefst twee keer per dag'

Celebs door Roos

Wie twee keer per week al veel vindt, heeft het libido van Justin Bieber nog nooit onder de loep genomen. “Het is het eerste en het laatste dat ik elke dag doe”, aldus de 24-jarige popster. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws vertelt Justin openhartig over zijn seksleven en steekt niet onder stoelen of banken dat hij het liefst minimaal twee keer per dag op zijn verloofde Hailey Baldwin duikt.

Lees ook: Doet 'ie ff: Justin Bieber koopt gigahuis met landgoed voor 5 miljoen dollar

Ontspanning

Over zijn seksleven is Justin duidelijk: ‘Ik vind dat de leukste manier om de dag in te zetten. Je wordt wakker, je ziet je geliefde naast je liggen... Als je dan geen zin krijgt, is er iets mis met je relatie.’ Eh, tja... Wij spreken je nog wel als je wat langer een relatie hebt, Justin.

Elke ochtend en elke avond dus, als het aan Justin ligt. ‘Dat werkt ontspannend’, zegt hij. ‘Ideaal om alle stress uit je lijf te krijgen en helemaal tot rust te komen. Ik vind het geweldig om na een vrijpartij in de armen van mijn lief in slaap te vallen. Dat is iets wat ik geen enkele avond wil overslaan."

Probleem in relatie

Volgens insiders heeft Justin naar verluidt zo'n ‘enorm groot libido’, dat het zelfs zelden bij die twee keer per dag blijft. Ach ja, doken we aan het begin van onze relatie niet allemaal het liefst continue op onze lover? Na een tijdje is dat wel uitgeblust, zou je zeggen. Toch is zijn overdreven seksdrive volgens bronnen in Hollywood de reden dat veel van zijn vorige vriendinnetjes gillend zijn weggerend. "Meisjes als model Chantal Jeffries, actrice Nicola Peltz, model Shanina Shaik en zelfs de ervaren Kourtney Kardashian... Ze wisten niet wat hen overkwam. Ze konden dat ook niet aan. Sommige noemden Justin zelfs abnormaal.’"

En hoe zat dat dan met zijn jeugdliefje Selena Gomez? Met haar was hij immers een langere tijd samen. Naar verluid heeft zij zelf ook ‘gezonde seksuele appetijt’, waardoor ze het wel even met de hitsige zanger volhield. Toch wilde zij alsnog niet vaak genoeg, 'waardoor hij haar heeft bedrogen'. Pijnlijk. 

Hoe de toekomst er uitziet voor zijn verloofde Hailey Baldwin? Daar kunnen we kort over zijn.

Lees ook: 7 x waarom Loiza Lamers simpelweg een baas is - Expeditie Robinson

Beeld: Brunopress, Bron: HLN