Babynieuws! Qmusic-dj Marieke Elsinga in verwachting van tweede kindje

Celebs door Jennifer

Het geluk kan niet op voor Marieke Elsinga (37). Precies op Valentijnsdag vertelt de populaire tv-presentatrice en Qmusic-dj dat ze opnieuw in verwachting is van een tweede kindje. Hoera! Natuurlijk kondigt ze het leuke babynieuws aan op de meest veilige plek, namelijk haar eigen ochtendshow met Mattie Valk.

Marieke Elsinga voor tweede keer zwanger

Lange tijd ging de 37-jarige Marieke Elsinga door het leven als een single lady, maar toen ontmoette ze haar huidige vriend Sander via een datingapp. Daar is ze nu een hele tijd heel gelukkig mee en woont ze zelfs mee samen. Het 'huisje, boompje, beestje' heeft ze inmiddels dus wel. Letterlijk, want op 9 november 2022 bevalt de tv-presentatrice en Qmusic-dj van hun eerste kindje: Jip. Daarmee bestaat het gezin momenteel uit 'mama' Marieke, 'papa' Sander, kat Kiki én zoon Jip. Al komt daar binnenkort kennelijk een nieuw gezinslid bij, zo vertelt de presentatrice in haar ochtendshow op Qmusic. Aan co-host Mattie Valk onthult ze namelijk, dat ze voor de tweede keer zwanger is. Aww!

Zusje voor Jip

De aankondiging van haar tweede zwangerschap wordt op een manier gedaan, zoals alleen Marieke dat kan. Zo begint ze over het feit, dat zoontje Jip steeds meer woorden leert. "Hij kan nu een woord. Ik heb het voor elkaar gekregen om het op te nemen," vertelt ze. Vervolgens horen we Jip het woord 'bebbie' zeggen. Of beter gezegd: baby. "Jongens, Marieke Elsinga is weer zwanger!" concludeert collega Mattie enthousiast. Natuurlijk begrijpt zoontje Jip, die op het moment 1 jaar is, hier weinig van. Al snapt hij wel dat er iets in zijn moeders buik zit. "Hij geeft af en toe ook mijn buik een kusje," aldus Marieke. Cute!

Meteen met de aankondiging vertelt Marieke ook, dat het een meisje wordt. Het tweede kindje van Marieke en Sander komt naar verwachting in augustus dit jaar. Marieke zegt dat ze "heel gelukkig" zijn met het babynieuws. Wel had ze een aantal "belabberde weken" achter de rug. "Die weken liggen hopelijk achter mij," vertelt Marieke. "Gisteren had ik een goede dag, maar dat had ik de vorige keer ook en toen lag ik een dag erna voor pampus." Ach, het is het allemaal waard.

Lees ook: Marieke Elsinga openhartig over bevalling: "met weeën over de A10"