Marieke Elsinga openhartig over bevalling: "met weeën over de A10"

Celebs door Elsemieke

Gisteren kwam het fantastische nieuws naar buiten dat Marieke Elsinga een gezonde zoon op de wereld heeft gezet. Samen met baby Jip geniet ze van haar kraamperiode, maar de eerste tranen zijn er al wel, vertelt ze in Q-music.

Marieke Elsinga heeft eerste kraamtranen

Marieke Elsinga is bevallen van haar eerste kindje. De radio-dj plaatst op Instagram prachtige foto’s van haar eerste zoontje. De kleine van de presentatrice is op 9 november geboren. Sindsdien kunnen Marieke en Sander niet stoppen met hem te knuffelen. “Ik vind het heel gezellig, hij is in de Ochtendshow geboren en het gaat allemaal zo mega goed. We hebben echt een droombaby”, aldus de presentatrice in Q-music. 

Babynieuws: Marieke Elzinga bevallen van eerste kindje

Over de A10

Marieke wilde graag thuis bevallen, maar dat ging last-minute toch niet door, "Als de baby in het vruchtwater heeft gepoept, dan moet je naar het ziekenhuis. Dus toen zijn we verplaatst.” Marieke moest dus met snelle vaart naar het ziekenhuis. “Het is een hele ervaring om op de ring A10 weeën op te vangen”, vertelt ze. “Ik herinner mij nog dat we de afslag namen en toen dacht ik: ‘Er komt een wee. Ik rij hier echt elke dag en nu heb ik hier een wee.” De eerste tranen zijn er ook al. “Ik heb eindelijk gisterenavond kraamtranen gehad. Het was dag zes en ik was gisterenavond echt onwijs aan het janken. Je bent elke drie uur wakker.”