Buckingham Palace start een onderzoek naar het pestgedrag van Meghan Markle

Celebs door Laura D

Een rustig leventje buiten de spotlights zitten er niet in voor Meghan Markle en prins Harry. De twee zijn vaak het doelwit van de Britse pers, zelfs na hun vertrek uit de royal family. Vandaag werd bekend gemaakt dat het koninklijk huis een onderzoek instelt tegen 'pestgedrag' door Meghan.

Lees ook: FOTO: Kim Kötter deelt kiekje van moment nét na de bevalling

Pestgedrag

Twee voormalige assistenten van het Koningshuis beweren dat Meghan Markle hen zou hebben gepest. Volgens de aantuigingen zijn ze zo slecht behandeld dat ze soms trillend op hun benen stonden en moesten huilen. Daardoor hebben ze uiteindelijk besloten het paleis te verlaten. Ook zou ze een derde medewerker het leven heel zuur hebben gemaakt.

Onderzoek

In een officieel bericht laat het Britse koningshuis weten dat ze ‘zeer bezorgd’ zijn, en dat ze meteen een onderzoek gaan starten naar de beschuldigingen. Zo willen ze alle staf die onder de twee heeft gewerkt ondervragen. “We hebben een speciale policy en we accepteren absoluut geen pestgedrag.”

Reactie Meghan Markle

Woordvoerders hebben laten weten dat Meghan ontzettend bedroefd is door de beschuldigingen. Ze vinden het een strategische zet van de Britse media, omdat zondag een controversieel interview met Oprah uitgezonden gaat worden. “Het is geen toeval dat er nu jaren oude beschuldigingen aan de Britse media worden doorgespeeld, net voordat zij en de hertog openlijk over hun ervaringen van de afgelopen jaren zullen spreken.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CBS (@cbstv)

Lees ook: Taylor Swift haalt uit naar Netflix