FOTO: Kim Kötter deelt kiekje van moment nét na de bevalling

Celebs door Laura

Kim Kötter en Jaap Reesema zitten al een week op een roze wolk dankzij de geboorte van hun derde zoon. De kleine Ted is pas 7 dagen oud, maar voor Kim gaat de tijd nu al te snel. Op Instagram deelt ze een prachtige bevallingsfoto's van het moment waarop ze haar kindje voor het eerst vasthield.

Lees ook: Jennifer Aniston heeft blijkbaar een tic die Friends-fans nooit is opgevallen

Ongeloof en verwondering

Bij de foto schrijft trotse 'oermoeder' Kim een emotionele tekst: "Ik ga hier dus helemaal niet goed op. Het gaat te snel! Ik denk toch het besef dat dit echt de allerlaatste keer is plus het feit dat alles zoveel bewuster gaat in dit Corona tijdperk... Maar als ik dan de foto’s van de bevalling bekijk, (super bedankt weer lieve @lisettelubbers) dan komt alles weer in detail terug. Sommige details wil ik liever nog even skippen ;-) maar deze foto zegt alles."

"Het ongeloof en de verwondering dat de baby er is, dat ik hem echt ter wereld heb gebracht (samen met een top team en de beste papa op aarde) en dat ik hem zelf het laatste stukje uit mij heb gehaald en op mijn borst heb gelegd. Wow."

"Super spannend, super kwetsbaar, het voelt heel intens. En heel eng dat het lijfje nog niet zo heel krachtig aan voelt. Dat de baby nog niet begint te huilen. En dat je de navelstreng uit je voelt kloppen en nog vast zit aan je baby en aan de placenta die nog in je zit. Alles komt in detail terug..."

"Het moment dat je je een oermoeder voelt. De strijd hebt geleverd voor echt het allermooiste op de wereld."

Ted

 Vrijdag 26 februari deelde Kim Kötter op Instagram het langverwachte, eerste kiekje van haar derde spruit. "Op 23 februari om 22.06u is onze jongste zoon geboren. (53cm en 3848gram)" schreef ze erbij. "Onze droom is uitgekomen. 3 gezonde zoons. Muck en Youp zijn de meest trotse broers op aarde."

Lees ook: De eerste (dramatische) beelden van het exclusieve interview van Oprah met Harry & Meghan

Beeld: Brunopress