Even gluren: Arie Boomsma en zijn vrouw nemen matchende tattoos van hun zoontje

Celebs door Roos

Eerder las je al dat veel Bekende Nederlanders de liefde voor hun naasten laten vastleggen in de vorm van inkt op hun lichaam. Het lijkt de trend om dierbaren zo dichtbij te houden dat ze, letterlijk, onder je huid kruipen. Zo ook Arie en Romy Boomsma, die de liefde voor hun pasgeboren zoontje in inktvorm lieten vereeuwigen.

Mozes Wolf

Dat Arie en Romy niet vies zijn van een tattoo hier en daar wisten we al. Niet alleen Arie zit compleet onder, maar ook zijn vrouw heeft in de loop der jaren aardig wat tattoo-souvenirs (tattoonirs?) verzameld. Hun nieuwste aanwinst is er een met een emotionele waarde, namelijk de naam van hun zoontje 'Mozes Wolf'. Arie liet de tatoeage vorige maand al zetten en Romy zette toen op haar story 'jaloers' te zijn op de kersverse tattoo van haar man. Inmiddels is zij zelf aan de beurt en prijkt ook op haar hand de naam van de kleine spruit. 

Lees ook: Kate Middleton breekt dresscode BAFTA Awards en mensen zijn boos

 

Mozes Wolf.

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on

Beeld: Instagram

Grote zus Bobby

Eerder kreeg het stel al een dochtertje Bobby Jo. De grote zus van Mozes Wolf is inmiddels twee jaar oud en haar naam liet Arie eerder al op zijn borst tattoeëren.

Lees ook: Hilarisch: Juf Ank geeft seksuele voorlichting in 'De Luizenmoeder'