Zien: dit is het vriendje van Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol

Celebs door Elsemieke

De dochter van Linda de Mol, Noa Vahle, is tot over haar oren verliefd. De mediamaakster deelde eerder al dat ze een nieuwe vriend heeft, maar tot vandaag was nog onbekend wie dat precies was. Nu heeft ze de relatie officieel gemaakt door een foto van haar lover op Instagram te delen.

Comeback Linda de Mol komt eraan: "zin weer aan de slag te gaan"

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, deelt foto van haar vriendje

Schreven we eerder nog dat Linda de Mol binnenkort haar televisiecomeback maakt na alle drama rondom The Voice of Holland, ook met haar dochter gaat het hartstikke goed. Noa Vahle is pas 22 jaar, maar ze gaat hartstikke goed. Niet alleen is haar televisie carrière achter de schermen booming, ook is ze harstikke verliefd en dus deelt ze een paar liefdeskiekjes van én met haar vlam. 

Samen op vakantie

"En toen was jij er!" schrijft de verliefde dochter van Linda de Mol bij de foto. Haar vriendje heet Tim de Wild en ook hij werkt in de media. Hij heeft namelijk zijn eigen bedrijf als televisieproducer. Hoewel de relatie dus nu officieel is, zouden de twee het al langer samen heel gezellig hebben. Noa en Tim leerden elkaar kennen tijdens hun studie, waarna ze ook samen een afstudeerfeestje gaven. Een vakantie in Barcelona is ook al in the pocket.