Comeback Linda de Mol komt eraan: "zin weer aan de slag te gaan"

Celebs door Elsemieke

Linda de Mol heeft het afgelopen half jaar haar gezicht laten maar weinig laten zien in de media. Nadat bekend werd dat haar inmiddels ex-vriend Jeroen Rietbergen zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland, legde ze al haar werkzaamheden neer. Inmiddels is bekend geworden dat ze werkt aan een televisie-comeback. 

Comeback Linda de Mol sneller dan je denkt

Linda de Mol heeft aan Talpa bevestigd dat ze na de zomer, in september, weer terugkomt op televisie. Momenteel zijn de opnames van Miljoenenjacht bezig, wat betekent dat Linda vanaf september weer schittert op de televisie. “Dat is geen verrassing, want het programma is uitgesteld geweest. Eigenlijk zou het begin dit jaar op tv komen, maar het was toen duidelijk dat Linda dat programma nog helemaal niet kon maken." 

Jeroen Rietbergen

Na de rel rondom The Voice of Holland, waarbij haar inmiddels ex-lover Jeroen Rietbergen is betrokken, dook Linda lange tijd onder in haar Gooische villa. Lange tijd maakt Linda geen tv en ook bij haar eigen magazine heeft ze een stapje terug gedaan. Normaal verschijnt ze elke maand op de cover, maar nu heeft ze een stap teruggedaan. Miljoenenjacht wordt haar eerste presentatieklus sinds januari, toen haar sabbatical inging. Het zijn niet Linda's eerste werkzaamheden sinds haar mediabreak. In april stond ze nog op de set van een nieuwe televisieserie op SBS. Onder andere Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans hebben hierin een rol. 

BN'ers steunen zwijgende Linda de Mol: "Groot gelijk"