Lifestyle / Celebs
Celebs

Van 'knokpartij' met Waylon tot lieve Insta-post: dit speelt er volgens Ali B écht

Na Albert Verlindes verhaal in Shownieuws barstten de geruchten en speculaties los: waren coaches Ali B en Waylon dan echt op de vuist gegaan? Ali B postte al gauw een foto met Waylon op Instagram met de caption ‘Don’t believe the lies’. Even leek er dus niets aan de hand te zijn… tot een filmpje lekte waarin de twee coaches behoorlijke ruzie lijken te hebben op de set. Wat is er nu écht aan de hand? Wij praten je bij.

Ruzie Ali B en Waylon TVOH

Lees ook: Wat een plaatje! Emma Roberts deelt eerste kiekje van haar kindje

Zogenaamde knokpartij

Het begon allemaal met een gerucht dat Albert Verlinde had opgevangen in de Hilversumse wandelgangen. The Voice of Holland-coaches Waylon en Ali B zouden in het herentoilet het aan de stok hebben gekregen. Tijdens de opnames zou Ali hebben gedraaid voor een kandidaat, die volgens Waylon veel beter paste bij Jan Smit. Tijdens een korte break zou het mis zijn gegaan op het toilet. Ali B zou dichtbij Waylon zijn gestaan, waarop de zanger zei dat hij zijn ‘slechte adem’ kon ruiken. De twee zouden elkaar vervolgens in de haren zijn gevlogen, waarop het productieteam ze uit elkaar moest halen.

Gelekt filmpje

RTL gaf in een reactie aan dat het verhaal helemaal niet waar was. Ali B leek dat met een Instagram-post te beamen. Op de foto zijn de twee namelijk al knuffelend te zien tijdens de opnames. Eind goed, al goed, zou je denken. Het verhaal ging iets verder dan dat. Er is namelijk een filmpje gelekt door gossip queen Fawrynotsawry, waarop de twee coaches al ruziënd te zien zijn. Wat er ook is gebeurd, het leidde tot een heftige reactie van Ali B: “Wat denk je nou, met jouw fucking ego, dat iedereen naar je pijpen danst, dat ik dat ook ga doen? Ik geef je mijn grenzen aan, dit zijn mijn grenzen. Fuck you!” Of het ook hierbij gaat om het draaien voor de kandidaat, is niet helemaal duidelijk. Verhit was de discussie in ieder geval wel.

Ali B reageert op het filmpje

Ruzie op de set is er dus zeker wel geweest. In een gesprek met RTL Boulevard laat Ali B echter weten dat de ruzie alleen verbaal was en er niets aan de hand is. “Waylon en ik hebben dit al eens eerder meegemaakt. We zijn emotionele broers, we zijn net getrouwd wat dat betreft, af en toe, en je moet je voorstellen: hierna is het afgelopen en knuffelen we elkaar." Hij benadrukt nog even dat de twee gewoon met elkaar door één deur kunnen: “Meteen daarna zag ik Waylon, zat het goed en kunnen we erom lachen. Het is wat het is.”

Bron: RTL Boulevard / Beeld: BrunoPress

Lees ook: Heftig: coaches Ali B en Waylon zouden hebben geknokt bij The Voice of Holland