Lifestyle / Celebs
Celebs

Heftig: coaches Ali B en Waylon zouden hebben geknokt bij The Voice of Holland

Bonje op de set van The Voice of Holland! Dit keer was het niet Anouk met wie heftige woorden werden gewisseld, maar… Ali B en Waylon! De twee schijnen zelfs op de vuist te zijn gegaan. Dat vertelde Albert Verlinde gisteren aan Shownieuws.

Ali B Waylon The Voice of Holland vechtpartij

UPDATE: Van 'knokpartij' met Waylon tot lieve Insta-post: dit speelt er volgens Ali B écht

Albert Verlinde

In Shownieuws vertelt Albert Verlinde dat hij het verhaal opving in de Hilversumse wandelgangen. “Dit is zo’n verhaal, dat hoor je en dan denk je: het kan niet waar zijn. Dat hou je even bij je, dan begin je rond te vragen bij mensen en ik heb nu van genoeg partijen gehoord dat dit echt gebeurd is.”

Maar wat was er aan de hand?

Volgens Albert was het niet alleen een woordenwisseling. Het begon allemaal nadat een kandidaat zijn coach, Ali B, had gekozen. Waylon was het hier op zijn zachtst gezegd niet mee eens. De kandidaat zou volgens hem veel beter passen bij Jan Smit en Waylon vroeg Ali dan ook waarom hij hem per se in zijn team wilde hebben. Die opmerking schoot bij Ali B in het verkeerde keelgat. Het schijnt dat de rapper in de pauze op het herentoilet helemaal is geflipt tegen Waylon. Nadat Ali B dichter bij hem kwam staan en Waylon de woorden sprak: “Ik ruik je slechte adem,” ging het mis. Er ontstond een heuse knokpartij waarna het productieteam de twee uit elkaar moest halen. Volgens Albert Verlinde is daarna alles wel uitgesproken.

Reactie RTL

RTL heeft aan Shownieuws laten weten dat de coaches wel eens een stevige discussie hebben, maar de vechtpartij waar Albert Verlinde het over heeft, zou nooit hebben plaatsgevonden. Het is dus nog maar de vraag wat waar is en of het echt is gebeurd. Helaas hebben de twee coaches zelf nog niets laten weten. 

Toch een reactie van Ali B

Later deze middag heeft Ali B tóch gereageerd op de geruchten. In een Instagram-post laat hij weten dat we 'de leugens niet moeten geloven'. Door de foto, waarop de twee coaches knuffelend te zien zijn, lijkt het dus alsof er niets aan de hand is tussen de twee. Eind goed, al goed!

Bron: Shownieuws / Beeld: BrunoPress

Lees ook: Smullen maar: Ben & Jerry’s lanceert ijs voor honden!