Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Smullen maar: Ben & Jerry’s lanceert ijs voor honden!

Het is nooit te koud voor een ijsje, toch? Vooral die van Ben & Jerry’s gaat er bij ons wel in, ongeacht het moment of het weer. Onze huisdieren moeten altijd maar toekijken hoe wij al die lekkernijen naar binnen werken. En dan hebben we het nog niet eens over de verkoeling tijdens tropische temperaturen... Maar een life changing moment heeft plaatsgevonden, want Ben & Jerry’s lanceert ijsjes voor honden!

 

Lees ook: Dit huisdier past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

IJs paradijs

De speciale ijsjes heten ‘Doggie Desserts’ en worden – tot nu toe – alleen in Amerika verkocht. Wanneer het daar een razend succes is, zit de kans er dik in dat óók wij onze kleine vriendjes kunnen verwennen met deze zoetigheid. Ben & Jerry’s verwacht namelijk dat het goed verkocht zal worden. Juist in tijden van een pandemie besteden veel mensen nog meer aandacht en geld aan hun huisdier (en aan snacks natuurlijk). Sidenote: het ijsje is niet geschikt voor andere huisdieren, zoals bijvoorbeeld katten. Jammer!

Vertrouwd

Een normaal (mensen)ijsje kunnen honden beter niet eten. Ze kunnen daar ziek van worden. Gelukkig vond ons favoriete ijsmerk dat het tijd is om ook de honden wat verkoeling te bieden. In het hondenijsje zitten allemaal ingrediënten waar je viervoeter niet ziek van zal worden. Better safe than sorry! Je hond kan nu veilig meesmullen terwijl jullie allebei genieten van een koele versnapering. Het ijs is in twee smaken verkrijgbaar: Rosie's Batch met pompoen en kleine koekjes, en Pontch's Mix met pindakaas en pretzel. De ijsjes bevatten onder andere de volgende ingrediënten:

  • Zonnebloemboter
  • Kokosolie
  • Tarwebloem
  • Suiker

Bron: Boston.com

Lees ook: Dit is hoeveel slaap je hond echt nodig heeft