OMG! Ben & Jerry's heeft een nieuwe smaak en dit is 'm!

Vrije tijd door Chiara

Heb jij een gebroken hart? Ben je net ontslagen? Is het de tijd van de maand? IJs is altijd het antwoord! Van ijs wordt namelijk elke vrouw gelukkig! En laat Ben & Jerry’s nu net HET ultieme, nieuwe herfstsmaakje hebben ontwikkeld. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen intens gelukkig worden van ijs. Waarom? Omdat je als kind ijs kreeg wanneer je viel, een dagje naar de dierentuin ging of een ijsje halen een leuk uitstapje op zich was. Het is dan ook niet gek dat wij ijs associëren met geluk. En wat ons nog gelukkiger maakt, zijn al die heerlijke smaakjes. Vooral Ben & Jerry’s komt met smaken die we in onze stoutste fantasieën nog niet hebben kunnen bedenken. Maar naast de verslavende smaakjes als Strawberry Cheesecake, Brownie Fudge en Chunkey Monkey, komt het stel nu met een hele goede combinatie. Nog niet heel lang geleden lag de ultieme smaak Utter Peanut Butter Clutter Cookie Core in de Hollandse schappen. En wij dachten toen dat het niet beter kon worden, maar niets is minder waar!

Vooral de echte zoetekauwen onder ons zullen blij zijn met de nieuwe uitvinding van de beste inventors op deze planeet. Zij hebben namelijk de heerlijkste zoete versnaperingen bij elkaar gegooid. De nieuwste fancy flavour die speciaal voor de herfst is gecreëerd heet dan ook ‘One Sweet World’. Met een koffie- en karamelsmaak als basis kan het natuurlijk niet misgaan. Maar wat het pas echt af maakt zijn de….. tromgeroffel….. marshmallows, zoute karamelstukjes en chocolade chunks. Kwijl!!! Wij gaan er niet van uit dat de mannen deze smaak ooit nog kunnen overtreffen. Dit is volgens ons namelijk DE definitie van foodporn! 
 

Het mooie aan Ben & Jerry’s is dat dit merk zich inzet voor de wereld. De koffie die verwerkt is in het ijs is dan ook FairTrade. De gedachte hierachter is dat er communities zijn in alle smaken en samen ‘One Sweet World’ kunnen creëren. Ook is de smaak een onderdeel van de ‘One Sweet World’ campagne die het ijsmerk heeft opgestart in samenwerking met liefdadigheidsstichting HOPE Not Hate, die zich inzet om mensen bij elkaar te brengen en hiermee eenheid in moeilijke tijden hoopt te creëren. Dus wanneer jij een bakje hemel koopt, gaat jouw wel-gespendeerde geld ook nog is naar het goede doel! 
 
Kun jij net als ons niet wachten om deze nieuwe smaak uit te proberen?