Lifestyle / Celebs
Celebs

'De relatie tussen Ali B en zijn vrouw Breghje hangt aan een zijden draadje'

De vermeende misstanden rondom seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland is volop in het nieuws. Gisteren werd bekend dat coach Ali B twee aangiftes op zijn naam heeft staan en dat RTL de samenwerking met hem voorlopig schorst tot duidelijk is wat er precies is gebeurd. Of de aangiftes ook echt gegrond zijn, dat moet namelijk nog bewezen worden door het OM. Volgens de geruchten is inmiddels ook de relatie van Ali B en zijn vrouw Breghje op de klippen gelopen.

FOTO: Negin Mirsalehi is zwanger verwachting van haar eerste kindje

'Ali B en zijn vrouw Breghje zijn uit elkaar'

Hoewel Ali B ontkent dat hij iets te maken heeft met de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en ‘honderd procent overtuigd’ is van zijn onschuld, loopt er al inmiddels een tweede aangifte tegen de rapper en coach. De tweede aangifte is echter niet vanwege The Voice, maar het gaat over een ander incident. "Het gaat om een beschuldiging over iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar", zei Ali eerder over de eerste beschuldiging aan zijn adres.

Ali B ontzegt Breghje toegang tot bankzaken

Als we de geruchten mogen geloven is de carri─Śre van Ali B bij The Voice of Holland niet alleen voorbij, maar ook zijn relatie hangt aan een zijden draadje. Volgens het juicechannel reality.fbi heeft Ali de toegang ontzegd tot Breghje's bankzaken. Breghje zelf liet een paar dagen geleden nog wel weten dat zij en Ali B nog bij elkaar waren, dus officieel is er nog niets bekend over een eventuele breuk tussen Ali B en zijn vrouw. 

 Foto: RTL

Lees ook: Je kunt nu op date met First Dates-barman Viktor Abeln