Maxime Meiland heeft veel last van BN'er status: 'beperkt me in het leven'

Celebs door Elsemieke

Maxime Meiland kan sinds ze bekend werd door het populaire programma Chateau Meiland niet meer anoniem over straat. Dat geniet aan de ene kant veel voordelen, maar anderszijds had Maxime liever geen bekend figuur willen zijn, zo vertelt ze aan Televisier.

Maxime Meiland heeft veel last van BN'er status: 'Beperkt me'

Hoewel 'Chateau Meiland' de Meilandjes veel voordelen heeft gebracht, is Maxime Meiland, de dochter van Erica en Martien Meiland, zich erg bewust van alle nadelen die bekend zijn met zich meebrengt. In een interview met 'Televizier' vertelt Maxime dat ze achteraf gezien liever niet bekend had willen worden. "Mensen realiseren zich niet dat er een keerzijde is. Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij”, licht Maxime toe. “Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven. Ik vraag me weleens af, zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

Keuzes maken

Een ander carrièrepad dan maar? We zien het de ondernemende Maxime wel doen. Deze zomer lanceerde ze haar nieuwe kinderkledingwebshop Villa Vito, maar door tegenvallende verkoopcijfers heeft ze de shop deze week weer offline gehaald. “Ik had altijd moeite met de vraag wat ik later wilde worden”, vertelde Maxime eerder aan Beau Monde. “Mijn school had ik verpest, dus ik had geen goed diploma. Ik was ook niet zo goed in leren, waardoor ik vaak dacht: hoe moet dat dan?” De emigratie naar Frankrijk heeft Maxime wat dat betreft ontzettend geholpen: “Toen we gingen verhuizen naar Frankrijk voelde ik me ineens op mijn plek. Ik vind het heel leuk om tv te maken met m’n ouders omdat we zo close zijn.”