Zien: dit is de nieuwe vriend van Josje Huisman

Celebs door Elsemieke

Parijs is dé stad van de liefde. Niet zo heel gek dus dat Josje Huisman naar de Fransestad ging met haar nieuwe vlam voor een romantische eerste vakantie. Hoewel ze geen duidelijke kiekjes van hem deelt, deelt Josje Huisman wel een Instagram Reels met haar nieuwe vriend. Waar fans natuurlijk volop screenshots van maken.

Dit is de nieuwe vriend van Josje Huisman

Josje deelt een video van Parijs waarin zij opvallend vaak met één en dezelfde man te zien was. 'Ik ben een zeer gelukkige croissant', zo schrijft ze als caption bij het filmpje. In de video spat de liefde er alvast vanaf. De twee maakten bijvoorbeeld een fietstochtje doorheen de stad en hadden het duidelijk erg naar hun zin. Het gerucht dat Josje een nieuwe vriend heeft, doet wel al langer de ronde. Ze deelt nu eindelijk een Reels waarbij de twee samen op een terrasje zitten en genieten van een fietstochtje samen. Het Laatste Nieuws schrijf dat de man in kwestie de 36-jarige Leon Tanate uit Zwolle is. Nadat ze twaalf jaar in België had gewoond, verhuisde Josje weer terug naar Zwolle. Dus het zou heel goed kunnen dat de twee elkaar daar hebben ontmoet. Als iemand op de video reageert met 'Grand amour à Paris', reageert Josje daarop met 'Oui oui'. Josje Huisman heeft dus een nieuwe vriend!

josje huisman vriend

De nieuwe vriend van Josje Huisman in Zwolle

Eerder dit jaar werd al bekend dat Josje Huisman opnieuw naar Nederland is verhuisd, na twaalf jaar in België te hebben gewoond. In mei 2021 werd het nieuws openbaar dat ze niet langer samen was met Cle Gyimah (31), met wie ze vier jaar lang samen was. De twee hebben wel een zoontje, Kamari (3).

Love is in the air: B&B Vol Liefde-Simone deelt selfie op Instagram