Bibi Breijman heeft deze bijzondere woning in Den Haag gekocht

Celebs door Elsemieke

Het was het gesprek van de dag: Waylon heeft zijn vriendin Bibi Breijman bedrogen tijdens de zwangerschap van zoontje Chester. De relatie tussen de twee komt hierdoor op losse schroeven te staan en al snel werd duidelijk dat Bibi voor een ander huis aan het kijken was. En de foto's zijn er nu!

Bibi Breijman koopt bijzondere woning in Den Haag

Het is nog een paar weken geleden dat Waylon via Instagram naar buiten bracht dat hij Bibi Breijman heeft bedrogen. De twee werden onlangs papa en mama van hun tweede kind, maar Bibi Breijman heeft een huis in Den Haag gekocht voor een dikke 340.000 euro. Kassa! Bekende Buren duikelde de foto's van de twee op. Nadat Juice Channels berichten over de vreemdgaan-geruchten rondom Waylon postte, besloot de zanger dit zelf toe te geven via Instagram met een post. "I fucked up", schreef hij erbij. Bibi heeft inmiddels een huis gekocht in Den Haag en wil dit flink gaan verbouwen. Het is nog niet helemaal zeker of Bibi van plan is om hier samen met haar kinderen te gaan wonen of dat ze het huis wil gaan verhuren? Zeker is in ieder geval dat het een kluswoning is. Met maar liefst 80 vierkante meter vind je er twee slaapkamers en één badkamer én een half open keuken. Dikke plus: er ligt ook een tuin van maar liefst 70 vierkante meter aan het huis.

Voor meer foto’s van de woning kun je hier kijken. 

Bibi Breijman reageert na overspel Waylon: "ook eikels zijn lieve vaders"

Doktertje spelen

In een eerdere relatie van Waylon schijnt het niet helemaal lekker te zijn gegaan, schrijft Juicechannel. "Zijn vorige vriendin heeft hem in hun eigen huis betrapt op de bank!” Deze uitspraakt komt voort uit een eerder verhaal waaruit blijkt dat de zanger een affaire zou hebben gehad, tijdens de zwangerschap van Bibi Breijman. Juicechannel zegt hierover: “Het volgende verhaal hebben wij laatst ontvangen. Waylon is namelijk tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemd gegaan met een dame genaamd ‘Jadey Lois’. Hieronder te zien in een video. Deze screenshot is vanaf de computer genomen en zoals je ziet wilde Willem ‘doktertje spelen’ met Jade. Thuis heeft hij gewoon een vriendin zitten die zwanger van hem is. Uiteindelijk hebben Willem en Jadey toch afgesproken en is het ‘dokterafspraakje’ er op 26 maart geweest."

In de wolken: Bibi Breijman deelt schattige foto met baby Chester