Zien: zo ziet het nieuwe huis van André Hazes er van binnen uit

Celebs door Elsemieke

Het is een hele bijzondere week voor André Hazes. Via Instagram liey de 29-jarige zanger weten dat hij officieel een nieuw huis heeft gekocht in zijn favoriete gemeente. De zanger hoopt in dit optrekje oud te worden. En Bekende Buren heeft al een video bemachtigd van zijn optrekje in Wilnis.

André Hazes: de beelden van zijn nieuwe huis

'Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier. En dat ik al op deze leeftijd hier kom wonen is een droom die uitkomt', schreef André bij zijn recente post op Instagram. André Hazes is deze week namelijk verhuisd naar zijn "favoriete gemeente".

Sinds hij is afgekickt van drank en drugs komen er 'alleen maar positieve dingen op zijn pad' en is dit er ook weer eentje waardoor hij zich goed beseft dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. 'Ik ben op mijn allergelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis." De nieuwe woning van de artiest staat in Wilnis, een dorp in de gemeente De Ronde Venen. Volgens de geruchten zou hij 830.000 euro hebben neergelegd voor de villa. Het huis staat vlakbij dat van zijn moeder Rachel en telt maar liefst 177 vierkante meter.

André zou de woning al in november vorig jaar gekocht hebben, maar heeft nu pas de sleutels in ontvangt mogen nemen. Bekende Buren laat weten dat de woning aardgasvrij is, met 16 zonnepanelen op het dak en ook wordt het huis verwarmd via een warmtepomp. Met maar liefst zes kamers, waaronder vier slaapkamers, een badkamer en een werkkamer, kan André zijn vrienden wel uitnodigen. Deze kamers zijn verdeelt over drie verdiepingen. Mocht de zanger dat willen, dan kan hij gaan kokerellenin de prachtige woonkeuken. Wil je het filmpje zien van de binnenkant van André Hazes' huis? Klik dan hier.