Maroon 5-zanger Adam Levine probeerde baby naar zijn minnares te vernoemen

Celebs door Elsemieke

Popzanger, rockster en gitarist; Adam Levine is het allemaal. Hij is vooral bekend van de band Maroon 5, waar hij sinds 1994 onderdeel van uitmaakt. In 2014 is Adam getrouwd met het Victoria's Secret-model Behati Prinsloo, maar dat huwelijk verloopt allesbehalve vlekkeloos. 

Maroon 5-zanger Adam Levine probeerde baby naar zijn minnares te vernoemen

Behati Prinsloo, de vrouw van Maroon 5-zanger Adam Levine, kondigde vorige week aan dat ze zwanger is van haar derde kindje. Adam en Behati begonnen in 2012 met daten en trouwden twee jaar later. Hun dochters werden in 2016 en 2018 geboren. Alle vermeende vreemdgaansgeruchten van Adam maken de nieuwe zwangerschap een stuk minder rooskleurig. Sumner Stroh - een Instagram-model - laat namelijk via TikTok weten dat ze onlangs een affaire had met Adam Levine. Om te beginnen voelde ze zich 'gemanipuleerd' om de affaire aan te gaan nadat ze elkaar flirterige DM's hadden gestuurd.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

In de TikTok-video laat ze niet alleen deze flirterige berichtjes zien, maar ook een ánder bizar berichtje dat  Adam haar stuurde. In het bericht stond dat hij zijn aanstaande kind naar haar wilde vernoemen. 'Ok serious question. I’m having another baby and if it’s w [sic] boy I really wanna name it Sumner. You ok with that? DEAD serious.' "Ik was jong, ik was naïef. En ik bedoel, eerlijk gezegd, voelt het alsof er gebruik van me is gemaakt. Ik was toen heel gemakkelijk te manipuleren.", aldus Summer. 

Ontkenning van Adam Levine

Adam Levine ontkent nu dat hij een affaire heeft gehad. Wel is hij "over de schreef" gegaan tijdens een "betreurenswaardige periode" uit zijn leven. Volgens de Maroon-5 zanger is er "flirterig" contact geweest. "In bepaalde gevallen werd het ongepast. Ik heb dat aangepakt en proactief stappen ondernomen om dit goed te maken met mijn familie." Bijzonder is wel dat Adam spijt heeft van de situatie, die hij deels ontkent. "Om zo naïef en dom te zijn om het enige dat echt belangrijk voor me is te riskeren, was de grootste fout die ik ooit kon maken. Ik zal die fout nooit meer maken. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid. We komen er samen doorheen."

Wat vind jij?

Geef je mening over onze stelling op Facebook!