Hoe dan?! Donna en Nico uit Temptation Island zijn nog bij elkaar

Celebs door Laura

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Het blijkt nu dat Donna en Nico uit Temptation Island: Love or Leave toch weer samen zijn. Dat terwijl Nico heeft opgebiecht vreemd te zijn gegaan én tijdens 'Tempa' het bed met vrijgezel Laure heeft gedeeld. 

Lees ook: Heftig: Ex On The Beach Double Dutch-kandidaat bevallen van doodgeboren tweeling

Donna en Nico toch bij elkaar

Wij dachten dat het over en uit was tussen Donna en Nico. Na de videoboodschap waarin Nico opbiechtte dat hij vreemd was gegaan, was Donna helemaal klaar met hem. Ze was al aan het uitvogelen hoe ze hun inboedel zouden verdelen. Toen Nico tijdens de dream date tussen de lakens dook met vrijgezel Laure leek het de genadeslag voor het relatie. 

The Villa or Leave

Het seizoen van Temptation Island: Love or Leave is inmiddels voorbij, maar de drama gaat online gewoon door. Nico plaatste woensdag een foto op Instagram waarop te zien was dat hij ging stappen met Donna, Bert, Efrain en Aylin in Antwerpen. Donna en Nico stonden niet naast elkaar. Nico's caption was 'The Villa or Leave', waarop Donna reageerde met: "Doe mij, maar in de Villa blijven dan hoor."

Verschillende volgers gingen vervolgens helemaal los. Eén iemand zei: "Donna volgt Laure niet, maar ze weet dat Nico haar foto’s nog steeds leuk vind en er op comment. Zou ik niet pikken als vriendin als ik wist wat hij met haar heeft gedaan." Nico liet het er niet bij zitten en reageerde: "Ze weet het hoor, geen stress, de spoilers zijn voorbij." 

nico donna

Oh wauw, dus Donna weet inderdaad van het vreemdgaan en heeft Nico blijkbaar alweer vergeven. Terwijl ze zo graag wilde kijken of er iets moois met Jimmy kon opbloeien..

via GIPHY

Lees ook: Durf je? Temptation Island: Love or Leave zoekt nieuwe koppels