Lifestyle / Celebs
Celebs

Tatum Dagelet doet opmerkelijke uitspraak over lange mannen tijdens Ranking The Stars

Het programma Ranking The Stars staat garant voor bijzondere uitspraken en hilarische situaties. Deze keer is het Tatum Dagelet die eruit springt in de derde aflevering. Lange mannen zijn helemaal oké voor haar, maar ze is ook bang voor ze...

ranking the stars tatum dagelet

Lees ook: De 57 beste Ranking the Stars vragen voor een onvergetelijke meidenavond

Tatum Dagelet

Hoewel Tatum Dagelet voorheen bekend was van het jongerenprogramma 'Brutale meiden', samen met Jennifer de Jong, heeft ze in het echte leven toch wel grenzen op seksueel gebied. In de tweede ronde van Ranking The Stars (aflevering 3) wordt de BN'ers gevraagd: "Wiens sleutel zou jij graag uit een hoge hoed willen vissen?" Oftewel: met wie wil jij wel een nachtje doorbrengen. Hier vertelt Tatum ineens een heel opmerkelijk verhaal: "Ik vind lange mannen echt fantastisch, maar ik ben soms wel een beetje bang: hoe groot zou die piemel zijn? Ik vind dat wel een beetje angstaanjagend, een grote." Aha, oké! Weten we dat ook weer.

Tatum en Qucee

Het verhaal over lange mannen wordt eruit geflapt, nadat Qucee vertelt dat hij Tatum op zeven heeft gezet. Van alle vrouwen in de studio wilt hij het minst graag 'de huissleutel' van Tatum. Hij grapt: "Jij woont denk ik in een rijke wijk. Als ik daar kom word ik aangehouden." Volgens Tatum klopt dit niet en woont ze gewoon in een sociale huurwoning. Al maakt het niet uit, want Qucee past sowieso niet binnen haar 'lange mannen' ideaal. Hij is wel groot, maar niet lang genoeg. Helaas!

Edson da Graça

Tatum heeft bij haar eigen lijstje Edson da Graça op één gezet. Daar wil Edson natuurlijk maar al te graag alles over weten. "Jij bent zo aan het opscheppen de hele tijd," legt Tatum uit, terwijl ze nadrukkelijk haar handen uit elkaar houdt. "En ik dacht: gezien de anderhalvemetersamenleving... Als je op het puntje zit, heb je alsnog afstand." Hmmm, dat zou voor haar dan wel een spannend avontuurtje worden.

Lees ook: First Dates-makers grijpen in bij dronken kandidaat