Heftig: Ex On The Beach Double Dutch-kandidaat bevallen van doodgeboren tweeling

Celebs door Elsemieke

Heftig nieuws rondom een ex-deelnemer van Ex On The Beach Double Dutch. Nicole Symoens deed in 2020 mee met het reality programma op Videoland, waar ze aanspoelde als de ex van Dante. De Vlaamse realityster is afgelopen zomer bevallen van een doodgeboren tweeling.

Lees ook: Durf je? Temptation Island: Love or Leave zoekt nieuwe koppels

Ex On The Beach Double Dutch-Nicole Symoens bevallen van doodgeboren tweeling

Nicole Symoens spoelde in aflevering 7 van het seizoen van 2020 het strand op als ex van Dante in Ex On The Beach Double Dutch. Ze viel op door haar bijzondere uitspraken en verbaal agressieve scènes met de andere dames in de villa. Na het programma werd ze een stuk serieuzer in haar leven. Zelfs zo serieus, dat de realityster in verwachting raakte. Helaas heeft ze deze zwangerschap niet mogen voldragen. Nicole Symoens is op 1 juli 2021 namelijk bevallen van een doodgeboren tweeling. Dat nieuws brengt ze zelf op Instagram naar buiten.

Nicole was zwanger van een tweeling, maar de kindjes hebben het niet overleefd. “Ik heb de kindjes dood moeten bevallen. De ene was om het leven gekomen en uiteindelijk zijn er complicaties bij de tweede baby opgetreden." Nicole bracht het vreselijke nieuws niet eerder naar buiten, maar komt nu dus met tekst en uitleg.

Bron: LoveReality Beeld: RTL

Lees ook: Squid Game seizoen 2: cast, releasedatum en het verhaal