Michael van der Plas klapt uit de school: "Peter en Nicol al maanden uit elkaar"

Media door Elsemieke

We praten allemaal over nu al dé showbizz-breuk van het jaar. Peter Gillis en zijn Nicol zijn niet meer een setje. Maar alsof dat nog niet genoeg is, is er nu ook een heuse plottwist ten tonele verschenen. Niemand minder dan Michael van der Plas is door Nicol op date gevraagd. 

Nicol vraagt Michael Van der Plas op date

Michael van der Plas - yes, de ex van Barbie - heeft tegen Shownieuws gezegd dat Nicol graag met hem op date wilde. Om dat bewijzen heeft hij een paar screenshots meegestuurd. Volgens Michael zijn Peter en Nicol al een maand of vijf uit elkaar. Hoe hij dat weet? Nou, uit de mond - of het whatsappje - van Nicol zelf. "Ik merkte aan haar dat zij al vrij snel met de vraag kwam: wil jij een keer met mij daten?" Michael leek het best wel een leuk idee om met Nicol een drankje te doen - ze zijn beiden immers realitysterren - maar daar bleef het wat hem betreft bij. “Ik bedoel: zij doet reality, ik heb reality gedaan, dus misschien is dat wel leuk.”

Samantha (Barbie) De Jong zat gedwongen in de prostitutie: "was echt verloren"

Daten in massa

"Het is daarna ook een tijdje stil geweest...", gaat Michael verder. Daarna kreeg de ex van Samantha de Jong nog een appje van Nicol. Er stond in: "Hey, vind je me niet meer leuk? Ik wil je toch beter leren kennen en zullen we een keer afspreken, gaan we nog een keer daten…'" Volgens Michael heeft hij Nicol daarna niet meer gesproken, maar kreeg hij wel het gevoel dat Nicol op zoek was naar een nieuwe liefde. “Het programma heet Massa is Kassa, maar volgens mij doet zij het daten óók in massa.” 

De vakantieparken van de Massa is Kassa-ster liggen ondertussen in verschillende gemeenten onder een vergrootglas. Ook dreigen er hoge boetes. Tot slot moeten sommige parken mogelijk zelfs helemaal dicht omdat ze geen vergunningen hebben.