Peter Gillis heeft "misschien al wel tien vrouwen gekust"

Media door Elsemieke

Sinds Peter Gillis en zijn Nicol uit elkaar zijn, gonst het van de geruchten over het dateleven van het Massa is Kassa-stel. Niet alleen Nicol zou verder zijn gegaan met haar leven, ook Peter Gillis zou een andere vriendin hebben. Is de Massa is Kassa-ster verder met zijn liefdesleven of is hij meer van het losse scharrelen?

Peter Gillis heeft "misschien al wel tien vrouwen gekust"

Niet lang na de bekendmaking van de breuk tussen Peter en Nicole, werd Peter al gespot met een andere dame, met wie hij ook hand in hand liep. Met RTL Boulevard blikt Peter Gillis terug op de breuk met Nicol, die afgelopen week werd aangekondigd. “We hebben een hoofdstuk afgesloten en zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan. Zo gaat dat bij veel relaties: de een na dertig jaar en de ander na vijf jaar. Nicol heeft uiteraard vier kindjes en dat zijn toch ook mijn kindjes. Ze noemden me ook papa Peter, voor hun wil ik er ook zijn.”

Dinsdag werd Peter Gillis gespot met een andere vrouw. RTL Boulevard vraagt hem of dit zijn nieuwe vriendin is, tot grote frustratie van de realityster. “Ik loop met zakenrelaties door Maastricht. Het was Valentijnsdag, dan mag je een vrouw ook kussen…" Peter voegt hier aan toe dat hij "misschien wel tien vrouwen" gekust heeft. "Dus ik vind het wel opmerkelijk dat als je daar loopt in de privésfeer er allemaal fotootjes gemaakt worden door mensen.”

Samantha (Barbie) De Jong zat gedwongen in de prostitutie: "was echt verloren"

Koken en strijken

Een nieuwe liefde heeft hij dus (nog) niet. Als Peter een nieuwe vriendin heeft, dan zegt hij het wel. “Ik ben er altijd open eerlijk in. Als er wat is, dan meld ik me wel. Maar op dit moment ben ik niet op zoek. Wel heb ik steun genoeg. Er zijn wel tien vrouwen die voor me willen koken, wassen of strijken. Als je goed bent naar anderen krijg je dat ook terug."

Nicol vraagt Michael Van der Plas op date

Michael van der Plas zei eerder tegen Shownieuws dat Nicol met hem op date wilde. "Ik merkte aan haar dat zij al vrij snel met de vraag kwam: wil jij een keer met mij daten?" Michael leek het een leuk idee om met Nicol een drankje te doen - ze zijn beiden immers realitysterren - maar daar bleef het wat hem betreft bij. “Ik bedoel: zij doet reality, ik heb reality gedaan, dus misschien is dat wel leuk.” Volgens Michael heeft hij Nicol daarna niet meer gesproken, maar kreeg hij wel het gevoel dat Nicol op zoek was naar een nieuwe liefde. “Het programma heet Massa is Kassa, maar volgens mij doet zij het daten óók in massa.” 

De vakantieparken van de Massa is Kassa-ster liggen ondertussen in verschillende gemeenten onder een vergrootglas. Ook dreigen er hoge boetes. Tot slot moeten sommige parken mogelijk zelfs helemaal dicht omdat ze geen vergunningen hebben.