LaRue (40) heeft nagels van 55 cm: "kostte me meer dan 11.000 euro"

Media door Elsemieke

Het is tegenwoordig onder de celebs hartstikke populair om hele lange nagels te hebben, maar de Amerikaanse LaRue gaat wel heel ver in haar fascinatie voor mooie exemplaren. Ze begon ermee als kind en inmiddels heeft ze maar liefst 55 centimeter nagels aan haar handen zitten.

Maria (40) heeft nagels van 55 cm

LaRue Drummond uit Amerika noemt zichzelf ook wel Queen, en dat is niet zonder reden. Nadat ze als kind een volwassen vrouw zag met enorm lange nagels, besloot ze zelf ook voor deze droom te gaan. Ondanks dat ze struggelde met nagelbijten, wilde ze net zo lang doorgaan tot ze de langste nagels van de wereld heeft. En daarmee is ze aardig op weg.

In de kinderopvang

Queen begon met het zorgen voor haar nagels, waardoor ze enorm snel groeiden. Maar liefst 12.327 dollar later kan ze met recht zeggen dat ze niet meer zonder haar nagels kan. De klauwtjes zijn maar liefst 55 centimeter lang. En ondanks dat ze constant moet dealen met blikken van allerlei mensen, zou Queen er niet aan denken om de nagels er af te laten halen. "Ik ben wie ik ben en daar schaam ik me niet voor." De vrouw heeft een gewoon leven en haar nagels zitten haar niet in de weg. Ze werkt in de kinderopvang en die nagels zitten haar - gek genoeg - niet in de weg. Haar doel blijft het wereldrecord verbreken. Wij zijn benieuwd hoe lang ze hier over gaat doen...