Married at First Sight-Paula snoeihard over huwelijk: "had spontane man gevraagd"

Media door Elsemieke

Het groepsdiner van Married At First Sight is inmiddels in volle gang en de kandidaten krijgen te horen over wat er precies tussen Martijn en Nicole is gebeurd. Daarna moeten ze hun eigen huwelijk een cijfer geven. En vooral het cijfer van Remco en Paula valt op. De twee geven elkaar nog even een flinke sneer na tijdens het diner.

Married at First Sight-Paula geeft huwelijk een onvoldoende: "wilde spontane man"

Het groepsdiner bij Married at First Sight maakt flink wat los bij de deelnemers die aan tafel verschijnen. Carlo Boszhard brengt de overige koppels op de hoogte van het drama tussen Nicole en Martijn, die met het experiment zijn gestopt. Het nieuws slaat in als een bom. Maar wanneer de cijfers worden uitgedeeld is ook Paula duidelijk wat zij nog over haar man kwijt wil. En dat zijn allesbehalve lovende woorden. "Ons huwelijk is niks."

Dat er tussen Paula en Remco geen sparkle was - zowel op het huwelijk als de huwelijksreis, was wel duidelijk. Zo gingen de twee op meerdere liefdeloze dates en ook waren de gesprekken in het zwembad allesbehalve gezellig. Duidelijk is dat nog meer geworden tijdens het groepsdiner. Waar de rest van de koppels vol liefde zitten, is het doodsstil bij Remco en Paula. Wanneer presentator Carlo Boszhard vraagt om cijfers, is Paula duidelijk. Ze geeft haar huwelijk een 1 en dat gaat volgens haar niet meer worden. 

Een plusje

"Ons huwelijk is niks. We hebben niks", licht Paula toe wanneer Carlo haar vraagt om toelichting van het enorm lage cijfer. Zélfs geen aantrekkingskracht dan, vraagt Carlo toch nog. "Ik heb tegen jou gezegd dat ik een spontane en vrolijke man wilde, maar die heb ik niet gezien." Remco geeft hun huwelijk toch nog een iets hoger cijfer, een 3+. "Nou, we zitten hier toch wel!"