Liefde in de lucht! Peter Gillis showt zijn nieuwe vriendin Wendy: "zin in onze toekomst samen"

Celebs door Jennifer

Na een lange, maar ook roerige relatie met zijn ex Nicol Kremers beleeft Peter Gillis, dé ster uit het SBS6-programma Massa is Kassa, weer een gelukkig liefdesleven. Op Instagram showt hij zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, waarmee hij inmiddels alweer twee maanden samen is.

Peter Gillis heeft nieuwe vriendin

Sinds gisteren is het nieuwe seizoen van Massa is Kassa begonnen, waar gegarandeerd weer een hoop mensen naar zullen kijken. Dit seizoen maken we ook kennis met een nieuw persoon in het leven van vakantieparkeigenaar Peter Gillis. En dat is wel een heel bijzonder persoon, want Peter Gillis heeft weer een nieuwe vriendin!

In de eerste negen seizoenen van Massa is Kassa was Peter nog samen met zijn ex Nicol Kremers, maar deze relatie is in februari officieel op de klippen gelopen. Daarna kwam allemaal juice boven drijven, waaronder het verhaal dat Peter zijn ex zou hebben mishandeld. Daar loopt momenteel nog steeds een rechtszaak over. Hij zou onder meer Nicol in haar oor en rug hebben gebeten. Oei!

Zelf ligt Peter hier echter niet wakker van en nu waarschijnlijk al helemaal niet. Waarom stressen als hij kan genieten met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout? Op Instagram showt Peter zijn nieuwe partner, waar hij nu twee maanden mee samen is. Op Insta schrijft hij: "Ook al heb ik Wendy pas kortgeleden ontmoet, toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen." Aww! Daarnaast heeft hij zin in hun toekomst samen.

Wie is Wendy van Hout?

Naast dat Peter blij zijn nieuwe vriendin laat zien aan zijn Instagramvolgers, vindt hij het ook geen probleem om alvast wat meer te vertellen over zijn kersverse partner. Zo hebben ze elkaar in april ontmoet op het terras van vakantiepark Blauwe Meer. "We hadden direct een bijzondere klik," schrijft hij onder zijn Instagrampost. Wendy komt uit Eindhoven en is eigenaar van een online kledingwinkel. Ze komt uit een kermisfamilie en werkte zelf ook op de kermis. Voordat ze haar webshop had, had ze twee kledingwinkels. Helaas gingen deze winkels failliet. Daarna begon ze eerst aan een opleiding tatoeëren, waarna ze haar eigen tattooshop kreeg. Dit bleek echter niet haar grote carrièredroom en daarom ging ze uiteindelijk weer terug naar de kledingbranche.

Net als Peter heeft ook Wendy kinderen uit eerdere relaties. Zij heeft in totaal vijf kinderen, waarvan de oudste twee (van 17 en 19 jaar) wonen en studeren in Frankrijk. Haar jongste zoons van 4, 9 en 11 jaar ziet Wendy nog regelmatig. Haar kinderen hebben inmiddels ook al kennisgemaakt met de kinderen van Peter. Daarnaast heeft Peter ook zijn schoonouders leren kennen.

Samenwonen in Peters villa

Peter en Wendy zijn nog maar kort samen, maar het voelt wel erg goed. Ze is binnen korte tijd al "helemaal onderdeel geworden van zijn familie". Het is dan ook geen wonder, dat ze "op niet al te lange termijn" willen samenwonen. Waar ze gaan wonen? Dat wordt natuurlijk in Peters nieuwe villa in Neerpelt. Naast dat Peter helemaal gelukkig is, voelt ook Wendy zich fijn bij hem. Zo vertelt ze aan Privé: "Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd. Peter is enorm zorgzaam, dat merkte ik toen al."

Lees ook: Smullen: vanaf déze datum is Massa is Kassa seizoen 10 te zien