Kijkers B&B Vol Liefde blij na brute vertrek van Cees: "daar ga je met je spiruwaliteit!"

Media door Jennifer

In het populaire realityprogramma B&B Vol Liefde gaat het natuurlijk om het liefdesavontuur, dat de verschillende B&B-eigenaren aangaan. Nu we alweer in de derde week zitten, zien we steeds vaker vrijgezelle dames en heren vertrekken uit de B&B's. Deze keer neemt Debbie afscheid van één van haar vrijgezelle mannen, de 'spiruwele' Cees, waarmee ze het gewoon echt niet voelt. Voor hem kwam dit wel even ruw op z'n dak, al zagen de kijkers het wél aankomen.

Debbie in B&B Vol Liefde

Op het moment dat de kijkers kennismaakten met de vrolijke, kleurrijke Debbie in B&B Vol Liefde, waren de meeste mensen meteen enthousiast. Debbie werd binnen no time de publieksfavoriet van het huidige seizoen. Het komt vooral doordat ze nogal in contrast staat met de vele spirituele mensen, die we dit seizoen van B&B Vol Liefde voorbij zien komen. Zelfs in haar eigen Bed & Breakfast kreeg ze zo'n spiritueel persoon op bezoek, want ook Cees blijkt niet vies van wat 'spiruwaliteit'. Oh no! Net als Debbie valt ook hij nogal op en trekt hij veel aandacht in haar B&B. Al trekt hij misschien iets té veel aandacht naar zich toe. Eerder gaf Debbie namelijk al aan, dat ze hem "iets te bijdehand" vond. Daarnaast probeert hij volgens haar de jonge hond uit te hangen, iets wat je eigenlijk beter niet kan doen. Tenzij je echt een jonge hond bent.

Het is dan ook eigenlijk geen wonder, dat Debbie nu afscheid heeft genomen van de opvallende, spirituele Cees. Vergeleken met zijn concurrent Paul klikt het met hem toch een stuk minder goed.

Geen etentje voor Cees

Op het moment dat Debbie hem wil afwijzen, probeert Cees nog steeds haar hart binnen te dringen. Zo was hij bezig met het voorbereiden van een zelfgemaakt diner, maar had hij ook nog een cadeautje voor haar. Na het cadeautje komt Debbie vervolgens toch wel redelijk snel straight to the point. Al vindt ze het lastig om goed tot haar woorden te komen. "Ik heb al een paar dagen van: er is iets wat zo anders is, dan dat ik ben," begint ze. "Om het heel lomp te zeggen denk ik dat we onze wegen een beetje moeten scheiden. Ik voel het niet." Cees lijkt het prima op te nemen. Zo zegt hij meteen: "Ik heb altijd voor mezelf gezegd: is er geen chemie, dan is er geen chemie." Al zit hij wel met een gesloten houding voor Debbie, dus of hij nou écht al zijn gevoelens eruit gooit voor haar neus? Alsof de afwijzing al niet bruut genoeg is, hoort Debbie daarna van haar keukenhulp Anna over het etentje van Cees. "Daar gaat je etentje," zegt Anna. Oeps! "Ja, dat mis je nu," zegt Cees. Debbie wist natuurlijk helemaal van niets, maar schrikt er wel van. "Oh God, shame on me," reageert ze. "Cees, sorry. Het wordt er niet makkelijker op."

Blije kijkers

Na het lastige exit-gesprek met Debbie wandelt Cees opvallend vrolijk naar zijn kamer om in te pakken. Onderweg komt hij nog concurrent Paul tegen, die natuurlijk verbaasd is dat hij vertrekt. Cees kan het niet laten en zegt nog even: "Ik hoop niet dat je morgen op het bankje zit." Eh, thanks? Voor de camera geeft Cees aan, dat hij denkt dat Paul ook geen match is met Debbie. Tja, we gaan het meemaken. Hoe dan ook is het avontuur voor Cees nu voorbij. Het had voor hem duidelijk langer mogen duren, gezien de hoeveelheid bagage die hij mee had genomen. Maar "het is wat het is", zoals Cees zelf zei. Nu heeft Debbie weer een persoon minder om zich op te focussen. Bij het definitieve afscheid krijgt Cees trouwens nog wel twee flessen drank mee naar huis als aandenken. Het zijn twee flessen in de vorm van een echtpaar. "Als je nou eens een vriendin tegenkomt, die helemaal verzot op je is," vertelt ze erbij. "Ga je schilderen en drinken jullie samen deze twee flesjes."

Hoewel Debbie nog steeds niet weet of Paul dan wél de juiste keuze is, zijn de kijkers in ieder geval blij met het vertrek van Cees. Ze gaan helemaal los op Twitter/X en hebben duidelijk één gezamenlijke mening:

Lees ook: Overnachten in de B&B van Debbie? Dít betaal je per nacht