Oeh! Netflix kondigt de releasedatum van Virgin River seizoen 5 aan (én speciale kerstafleveringen)

Media door Jennifer

Grote kans dat een hoop mensen staan te popelen om seizoen 5 van Virgin River te bingewatchen. Nou, goed nieuws voor alle fans: het nieuwste seizoen komt sneller dan je denkt! Op 7 september verschijnt het vijfde seizoen namelijk al op streamingdienst Netflix. En lucky us: de fans krijgen niet alleen een nieuw seizoen, maar ook twee speciale kerstafleveringen. Merry Christmas!

Virgin River seizoen 5: startdatum

Eigenlijk is het 'pas' een jaar geleden, dat het vorige seizoen van Virgin River uitkwam op Netflix. Toch voelt het voor de fans waarschijnlijk veel langer, doordat iedereen het binnen no time heeft gebingewatcht. No worries, we snappen het. De serie die draait om hoofdpersonages Mel Monroe, een verpleegkundige en verloskundige, is gewoon nogal verslavend dankzij de fijne verhaallijnen. Vooral het liefdesverhaal tussen Mel en haar tegenspeler Jack Sheridan is er eentje, waar de kijkers van Virgin River dol op zijn.

Hartverscheurend afscheid

Geen wonder dat dit jaar alweer een vijfde seizoen van Virgin River begint en het verschijnt al heel snel op Netflix. Op 7 september kunnen de fans seizoen 5 van Virgin River eindelijk weer verder kijken en genieten van tien afleveringen vol nieuwe verhalen rondom de personages Mel, Jack en natuurlijk ook bijpersonages zoals Charmaine (dé ex van Jack), Doc en Hope. In een persbericht van Netflix lezen we onder meer dat er een een "shocking break up" aankomt, een lastige rechtszaak en een hartverscheurend afscheid. OMG? Misschien heeft het te maken met de gezondheidsproblemen van Doc en Hope...

Kerstafleveringen

Het klinkt in ieder geval alsof we weer een hoop nieuwe drama krijgen voorgeschoteld. De makers van Virgin River doen wel goed hun best, want de serie is enorm populair. Niet voor niets werd er al meteen een zesde seizoen aangekondigd. Maar ook bedenken de makers blijkbaar weleens iets extra's voor de fans. Zo krijgen we deze keer niet puur en alleen twaalf nieuwe, reguliere afleveringen. Nee, we krijgen dus tien normale afleveringen en daarnaast twee speciale kerstafleveringen. Wát? Deze kerstafleveringen verschijnen op Netflix op 30 november, waardoor je ze dus echt tijdens de feestmaand kan bingewatchen. Yay!

Lees ook: Bestaat het plaatsje Virgin River echt?