Zien: Netflix deelt spannende trailer van het gloednieuwe seizoen van Virgin River

Media door Jennifer

Misschien ben je momenteel nog lekker vakantie aan het vieren. Of je bent je al helemaal aan het verheugen op de komst van seizoen 5 van Virgin River. Dat kan natuurlijk ook, want de serie is razendpopulair! Goed nieuws voor alle fans, want inmiddels heeft Netflix ook de trailer onthult van het nieuwe seizoen. En het ziet er allemaal erg spannend uit met onder meer een grote brand in het stadje. Oh no!

Grote brand in Virgin River?

De serie Virgin River op Netflix is alweer een tijdje onderweg en begint nu bijna aan het vijfde seizoen. Dat terwijl het eerste seizoen eigenlijk 'pas' in 2019 is gestart, maar het is vrij snel gegaan voor de populaire serie. Fans waren binnen no time verknocht aan vooral hoofdpersonages Mel Monroe en Jack Sheridan, die inmiddels een erg schattig koppel vormen. En het wordt alleen nog maar leuker voor de fans van het stel, want in het nieuwe seizoen komen er allemaal nieuwe dingen kijken bij de relatie. Bij dezen eerst snel een spoiler alert! Aan het einde van het seizoen ontdekten we dus dat Jack niet de vader van Charmaines tweeling is, maar gelukkig wél de vader van Mel haar baby. Aww. Ze gaan dus nu een nieuwe tijd in, waarin ze de ouders zijn van hun eerste kindje. Ondertussen gebeuren er ook een hoop dingen om hun heen en in het mooie stadje, zo zien we in de trailer van seizoen 5 van Virgin River.

Naast Mel en Jack hebben we namelijk ook nog Preacher en zijn nieuwe vriendin, natuurlijk Paige en haar gevaarlijke ex Vince, Brady en Jacks zusje Brie en het jonge stel Lizzy en Denny. Hoe gaat het met hen? Al is het meest shocking fragment uit de trailer waarschijnlijk toch wel de grote brand in Virgin River. Wát? We zijn nu al benieuwd, wat dat allemaal zal veroorzaken in de levens van onze favoriete personages.

Eerste deel van nieuwe seizoen

De trailer wordt door Netflix overigens aangekondigd als het eerste deel van het nieuwe seizoen van Virgin River. Dit komt waarschijnlijk door de speciale kerstafleveringen, die Netflix een paar maanden na seizoen 5 op de streamingdienst releaset. De kerstafleveringen verschijnen op 30 november op Netflix. Het reguliere, nieuwe seizoen van Virgin River kun je vanaf 7 september bingewatchen op de streamingdienst.

Lees ook: Oeh! Netflix kondigt de releasedatum van Virgin River seizoen 5 aan (én speciale kerstafleveringen)