Zien: een sneakpeak van Virgin River seizoen 5

Media door Elsemieke

Helaas moeten we waarschijnlijk tot juli wachten op het vijfde seizoen van de serie, maar gelukkig is op Instagram alvast een sneakpeak gedeeld van het nieuwe siezoen. Op het account van 'Virgin River' verscheen een filmpje van Melinda 'Mel' Monroe en Jack Sheridan, achter de schermen op de set.

Sneakpeak Virgin River seizoen 5

Heb jij het vierde seizoen van de populaire serie Virgin River ook in één keer uitgekeken? Anders wij wel! En als je denkt dat je nog lang moet wachten op een vervolg, hebben we wellicht een schrale troost voor je. Rond juli 2023 komt het volgende seizoen uit, maar we hebben alvast ene leuk filmpje voor je gemaakt op de set. We zien namelijk Alexandra Breckenridge (Mel) en Martin Henderson (Jack) in actie. In de video wordt er volop gelachen. "Een throwback van achter de schermen", is de caption bij de video. "Geen plezier gehad op de set."

Bestaat het plaatsje Virgin River echt?

Virgin River spin-off

We hebben nog meer goed nieuws. Het lijkt er namelijk op dat er een spin-off van de Netflix-serie aankomt! Yes, please! "We hebben tijdens het vierde seizoen gezien dat de fandom zeer sterk is en ook op veel plekken groeit”, zei Jimmy Howe, Hoofd Drama bij Netflix. “Het zal spannend zijn om te zien welke personages nog populairder worden en waar het publiek meer naar hunkert.” Jimmy Howe denkt dat er wel animo zal zijn voor de spin-off van Virgin River. Hell yes! “We zien dat Virgin River een rijk universum aan personages heeft en dat mensen er geen genoeg van kunnen krijgen, waaronder ikzelf. Dus ik denk dat zolang dat het geval blijft, waar we heel dankbaar voor zijn, je er zeker van kunt zijn dat er meer Virgin River zal zijn.”

Vijfde seizoen van Virgin River op Netflix

Wanneer het gloednieuwe vijfde seizoen te zien zal zijn op Netflix, is helaas nog niet bekend. De geruchten gaan dat het aankomende zomer zal zijn. Natuurlijk laten we je weten wanneer het zover is! Ook houden we je op de hoogte als er een spin-off komt van Virgin River.