Er komt waarschijnlijk een spin-off van de serie Virgin River

Media door Elsemieke

Heb jij het vierde seizoen van de populaire serie Virgin River ook in één keer uitgekeken? Anders wij wel! En als je denkt dat je nog lang moet wachten op een vervolg, heb je het mis. Het lijkt er namelijk op dat er een spin-off van de Netflix-serie aankomt! Yes, please! 

Bestaat het plaatsje Virgin River echt?

Virgin River

"We hebben tijdens het vierde seizoen gezien dat de fandom zeer sterk is en ook op veel plekken groeit”, aldus Jimmy Howe, Hoofd Drama bij Netflix. “Het zal spannend zijn om te zien welke personages nog populairder worden en waar het publiek meer naar hunkert.” Jimmy Howe denkt dat er wel animo zal zijn voor de spin-off van Virgin River. Hell yes! “We zien dat Virgin River een rijk universum aan personages heeft en dat mensen er geen genoeg van kunnen krijgen, waaronder ikzelf. Dus ik denk dat zolang dat het geval blijft, waar we heel dankbaar voor zijn, je er zeker van kunt zijn dat er meer Virgin River zal zijn.”

Vijfde seizoen van Virgin River op Netflix

Wanneer het gloednieuwe vijfde seizoen te zien zal zijn op Netflix, is helaas nog niet bekend. Natuurlijk laten we je weten wanneer het zover is! Ook houden we je überhaupt op de hoogte als er een spin-off komt van Virgin River.