Monica Geuze presenteert De Bachelorette met Sylvia Geersen

Media door Elsemieke

We zagen een paar maanden geleden allemaal hoe Thomas Van der Vlugt een relatie met Merel kreeg én die weer verbrak, dus we zijn wel weer toe aan een nieuw portie liefde. Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette. En niemand minder dan Monica Geuze neemt het presentatiestokje op zich.

Monica Geuze presenteert de Bachelorette met Sylvia Geersen

De presentatrice van onder andere Tempation Island en Love Island én het gezicht van haar eigen realityserie Like Monica, gaat De Bachelorette presenteren. "Bij Videoland voel ik me zo thuis, dat het niet meer dan een logische stap is om een exclusieve verbintenis aan te gaan", meent Monica. "Het eerste wat ik bekend kan maken, is dat ik als presentatrice van De Bachelorette Sylvia Geersen ga bijstaan in haar zoektocht naar liefde."

Wanneer begint de Bachelorette met Sylvia Geersen?

Sylvia Geersen neemt het stokje over en zij gaat op een droomlocatie in het buitenland opzoek naar haar prins op het witte paard. Met een héleboel camera's om zich heen, dat dan weer wel. Kom maar door met die singles, spannende rozenceremonies en wellicht ook wat dramatische tv. Wie mag die felbegeerde allerlaatste roos in ontvangst nemen? Vanaf februari 2022 begint de Bachelorette met Sylvia Geersen, dus dan gaan we het zien!

Bizar: Sylvia Geersen van De Bachelorette is officieel nog getrouwd met ex-man

De Bachelorette-Sylvia Geersen en haar ex-man

Ondertussen praten wij je vast bij over de bizarre ex-man van Sylvia Geersen, met wie ze officieel nog getrouwd is. Zij en Rogelio Castro Martinez trouwden in 2016, slechts elf dagen nadat de twee elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Dat contact verliep toen via social media. Rogelio, een Mexicaan, deed in het begin van hun relatie alsof hij een eigen woning had, maar het bleek dat hij nog bij zijn ouders woonde. "Ik moest op een matrasje op de grond slapen. Maar ik was nog steeds verliefd en heb hem zijn leugens vergeven." Toen het model erachter kwam dat haar man een pathologische leugenaar was, vroeg ze in mei van 2017 een scheiding aan.

Mishandeling

Toch is de ex-man van Sylvia Geersen nog niet verleden tijd, want ze is nog altijd niet van hem verlost omdat haar ex de scheidingspapieren niet wil tekenen. "Dat wil 'ie niet. Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd." Volgens Sylvia weigert Rogelio zijn handtekening onder de papieren te zetten 'omdat hij bij haar wil blijven'. Ze vertelt: "hij wil mij terug, maar het is inmiddels zes jaar geleden!" In RTL Boulevard riep Sylvia Geersen in 2018 al de hulp van John van den Heuvel in, om haar van haar ex te verlossen. Eerder vertelde Sylvia dat haar ex haar ook mishandelde.