Boer Robert uit Boer zoekt Vrouw wordt vader: "waar ik op hoopte"

Media door Elsemieke

Het is alweer even geleden dat Robert uit Boer Zoekt Vrouw een poging deed naar de liefde. Toch heeft de goedlachse 40-jarige nu heel leuk nieuws te melden. Op de website van KRO-NCRV kondigt hij namelijk aan dat hij vader wordt!

Boer Robert uit Boer zoekt Vrouw wordt vader

Robert en zijn vriendin Maaike hebben elkaar niet leren kennen in het programma, maar wel door het programma. Robert had net niet genoeg brieven om gevolgd te worden in de televisie-uitzendingen, dus werd hij op de website van het programma gevolgd.  "We zijn zo blij, dit is waar ik zo op hoopte toen ik me opgaf voor Boer zoekt Vrouw. Het voelt als een groot avontuur en dat gaan we samen aan", vertelt Robert. Robert kreeg na de uitzendingen een berichtje van Maaike. "Ik kreeg al wel vaker berichtjes, maar deze viel toch op. Het lag er niet zo dik bovenop dat ze wilde afspreken, waardoor ik juist nieuwsgierig werd."

Kelly krijgt baby op 50-jarige leeftijd: "nu pas gestopt met feesten"

Groot avontuur

De twee zijn nu het huis van Robert aan het opknappen, maar ze wonen nog niet officieel samen. "De planning is dat dat in mei gaat gebeuren. Maaike is nu druk bezig om het gezellig te maken. Schilderen, behangen, Maaike doet het allemaal zelf. Ze is een echte aanpakker en dat vind ik ook zo leuk aan haar." Robert heeft er zin in om vader te worden. "Het is misschien wat snel, maar ik ben al wat ouder en je weet nooit of het je gegeven is. Daarom zijn we juist zo ontzettend blij met de komst van de kleine. We kunnen niet wachten!"