Aha! Dus hier ken je Jack uit Virgin River van

Media door Jeanine

Soms heb je dat: je kijkt naar een serie of film en je zou zweren dat je een van de personages eerder hebt gezien. Maar wie is het? En waar herken je diegene van? Dat gevoel hadden wij dus ook steeds als we naar Jack van Virgin River keken. We zouden zweren dat we ‘m ergens van kennen. Dat klopt ook, en wel van déze film!

Jack Virgin River

Lees ook: Deze 26 celebs haal je altijd door elkaar

Bekend gezicht

Komt Jack jou ook zo bekend voor? Dat kan best wel eens kloppen. De acteur, die eigenlijk Martin Henderson heet, heeft redelijk wat films en series op zijn cv staan. De man kennen wij inmiddels door en door als Jack Sheridan, maar hij is vooral bekend vanwege zijn hoofdrol in... The Ring! Hij speelde toen namelijk Noah Clay. Zó fijn om dat eindelijk duidelijk te hebben.

The Ring Noah

Nog meer films en series

Geen film die je al eens hebt gezien? Dan zou je hem ook nog kunnen kennen van Grey’s Anatomy. Hij speelde twee seizoenen lang mee als dokter Nathan Riggs. Mocht je het liedje Toxic van Britney Spears grijs hebben gedraaid, dan kun je hem daar ook nog van kennen. In 2003 speelde hij namelijk haar vriendje in de muziekvideo. Kijk hier maar:

Nathan Riggs

Seizoen 3

Wist je trouwens al dat er ook een derde seizoen komt van Virgin River? Seizoen twee is pas op Netflix uitgebracht, maar het ziet ernaar uit dat we dus niet al te lang hoeven te wachten.

Lees ook: FOTO: Ken jij ze wel? Deze 'bekende' Nederlanders doen mee aan Wie is de Mol ‘21