Virgin River komt met derde seizoen én nieuwe gezichten!

Media door Bente

Een maand geleden verscheen – na lang wachten - seizoen twee eindelijk op Netflix. Om het jaar feestelijk af te sluiten heeft de streamingdienst bekend gemaakt dat seizoen drie is besteld! Wat weten we al?

Lees ook: Netflix komt met eigen ‘Harry Potter’-serie

Pas op: dit artikel bevat spoilers

Opfrissertje

Mel (Alexandra Breckenridge) is een verpleegkundige uit Los Angeles. Ze wil opnieuw beginnen om het verleden achter zich te laten en vertrekt naar het dorpje Virgin River. Ze ontmoet daar de knappe barman Jack (Martin Henderson). Seizoen twee liet ons achter met een lading aan vragen. We zagen dat Jack was neergeschoten. Door wie? En komt het goed met? Wat wilde Doc vertellen aan Hope naar aanleiding van zijn doktersbezoek? Zal Paige ooit nog terugkeren naar het stadje en naar Preacher en Christopher? 

Sneak peak

Netflix heeft aangekondigd dat het derde seizoen van de populaire serie is besteld. Zo zegt Alexandra Breckenridge: “We willen iedereen enorm bedanken voor het kijken. Ik ben blij om aan te kondigen dat seizoen 3 is besteld door Netflix!” Op de achtergrond zien we Martin Henderson liggen op een ziekenhuisbed. Hebben we zojuist een voorproefje gekregen? 

Verwachtingen

Wat ons te wachten staat in seizoen drie? Showrunner Sue Tenney vertelt dat al onze vragen worden beantwoord. Dat is in ieder geval een geruststelling! Verder wordt ook duidelijk dat in het derde seizoen nieuwe gezichten te zien zijn. We maken kennis met Brie - de zus van Jack en de dochter van Lily. Deze worden vertolkt door actrices Zibby Allen en Stacey Farber.

Virgin River

De Netflix-serie is gebaseerd op de boekenreeks van Robyn Carr. Ze heeft 22(!) boeken geschreven over de small town Virgin River. Wilde je beginnen aan de verzameling? Dan ben je daar voorlopig wel zoet mee. Wanneer je beide seizoenen nog moet zien, kijk hieronder de trailer en verheug je alvast – net als wij – op de derde reeks. 

Lees ook: 10 details uit The Queen's Gambit die je hebt gemist